A változás katalizátora előadás

12,000 Ft

A változás katalizátora előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Legyél az a változás, amire vágysz a világban, az életedben!

A katalizátor változást teremt, illetve felgyorsítja a változást. Azt a változást, ami időszerű, azt a változást, ami nélkül nincs fejlődés. És ha egy változás időszerű, két lehetőségünk van: Homokba dugjuk a fejünket, ellenállunk neki, nem veszünk róla tudomást, vagy szembenézünk vele és megnézzük, mi magunk mit tehetünk ezért a változásért.

Mi az a változás, amit látni szeretnél az életedben? És hogyan tudsz ennek a katalizátora lenni?

Ezt az energiát szeretném megragadni, azt a „katalizátornak lenni” energiát, amitől sokan rettegnek, tartanak, én azonban a puszta lényemmel ez vagyok.

Ebben az előadásban feloldjuk a változással szembeni esetleges félelmeket, ítéleteket, ellenállásokat és megmutatom, hogyan legyél a változás katalizátora, hogyan találd meg és tedd meg azokat a lépéseket, amelyek az életedben lévő változáshoz szükségesek. Ha látod az összefüggéseket, és hogy mivel állítod meg az életed, akkor könnyebben jutsz túl ezeken a megakadásokon, és hozod meg azokat a választásokat, amelyek időszerűek, és amelyek szükségesek ahhoz, hogy azt az életet éld, ami valójában lehetséges számodra!

Az anyag a 2022. február hónapban tartott online előadás felvételét tartalmazza. 120 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 24 oldal terjedelemben. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

Ár: 7700 Ft.

 

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin