A Hangod, mint a Szupererőd Programsorozat

14,900 Ft

A Hangod, mint a Szupererőd Programsorozat rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Könnyű vagy nehéz számodra megszólalni? Kimondani dolgokat? Beszélni az érzéseidről? Kiállni Önmagadért? Hangot adni annak, amire vágysz? Lehet, hogy életed egyik területén könnyű mindez számodra, másik területén viszont gátlásossá válsz és akadályokkal szembesülsz. A hangtalanság, a hangot nem adás, a nem kimondás nagyon sokszor az erőtlenség, az áldozati létbe ragadás, az Önmagunk elől való menekülés jele. A kimondás ezért az erőbe állással jár, határozottságot mutat, irányt ad az életünknek.

Mi az, amit ha most kimondasz, akkor az megváltoztatja az életed és a jövődet?

Magabiztosabbá tesz, megerősít, elindít, vagy lezár egy helyzetet, teremtesz, transzformálsz, gyógyítasz általa. Olykor egyszerűen csak arra van szükség, hogy kimondjunk dolgokat a kapcsolatainkban, a munkahelyünkön, vagy pusztán Önmagunknak.

Erősítsd a hangodat és fedezd fel a hangodban és a kimondásban lévő erőt! Hogy sokkal magabiztosabban teremts kapcsolatokat, párkapcsolatot, munkát, bőséget és tudatosabb, örömtelibb jövőt magadnak!

Ebben a 7+1 napos online programsorozatban megvizsgáljuk a hangoddal való kapcsolatodat, hogy felfedezd a hangodban és a kimondásban lévő erőt, és hogy olyan életet teremthess általa, amiben nem lesz mostantól kezdve nehéz semminek hangot adni.

Mekkora erőd van a hangodban?
Mi van, ha a hangodban van a legnagyobb Szupererőd?

A programsorozat tematikája:

0. Nap: A hangod ereje, az erőd hangja. Erőtlenség vagy intenzitás a hangodban, a hangoddal.
1. Nap: Hang tisztítások. Hang, kimondás megtagadások, hangtalanságok, némasági eskük, fogadalmak tisztítása. Kimondásnak és kérésnek való ellenállás feloldása.
2. Nap: A hangod, mint az önbizalmad forrása. A hangod, mint az Önmagadért való kiállás kulcsa. Határok húzása a kimondás által.
3. Nap: Hangod a kapcsolataidban. Az érzéseid és a szíved hangja. Hangok és igazságok vagy hazugságok. Mire lehetsz éber mások hangjában?
4. Nap: A hangod, mint a teremtésed forrása. Képességek és teremtés a hangoddal. Tiszta hangok. A kimondás szerepe a választásban, teremtésben.
5. Nap: A bőség hangja. A hangod, mint érték. A hangod, mint a bőséged forrása, hangod a munkában, a pénz, arany hangja.
6. Nap: A hangod és a nagyság. A jövő hangja. Ki hallja meg a hangod? Hányan hallják meg a hangod? A jövő hangjaira való éberség, behívni lehetőségeket az életedbe. Népszerűvé, ismertté, világhírűvé válni.
7.Nap: Angyalok és Entitások hangjai, az Angyalok és Entitások behívása az életedbe. Meghallod őket?

Az anyag tartalmaz 7 * 45 perces előadásokat, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó 101 + 46 oldalnyi írott anyagot: A teljes előadás írott anyagát és a kérdéseket, tisztításokat a témával kapcsolatban. Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin