A Gazdagság Vonzásában: A Pénzügyi Szárnyalás Beindítása Programsorozat

24,900 Ft

A Gazdagság Vonzásában: A Pénzügyi Szárnyalás Beindítása Programsorozat rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Mennyire vonz a gazdagság?
És mennyire vonzod te magad a gazdagságot?

Vannak-e még gazdagságot elutasító programjaid? Mi az a gazdagság, ami akkor várhat rád, ha ezeket feloldva megengeded magadnak, a gazdagságot? Választod-e mostantól kezdve a pénzügyi szárnyalást? Annak a könnyedségét és a természetességét, amikor bőségben és gazdagságban vagy?

A pénzhez és gazdagsághoz való viszonyod alapvetően határozza meg az életed, és a pénz, gazdagság tudatalatti elutasításának feloldásával a pénzügyi szárnyalás is könnyen a valóságoddá válik!

A programsorozat tematikája:

  •  A láthatatlan üvegplafon kitörése. A pénzfüggőség és a pénztől, gazdagságtól való menekülés feloldása: A pénz és gazdagság elutasításának és a hozzájuk kapcsolódó ellenállás feloldása. A túlélés megszokásának elengedése, a „csak annyi van, ami minimum kell” valóságán felülemelkedés.
  • Tisztítások. A befogadás és birtoklás öröme: A gazdagsághoz fűződő ítéletek, kikövetkeztetések, eskük, ígéretek feloldása. A gazdagokkal kapcsolatos nézőpontok azonosítása és feloldása, a szegénység jóvá tételének feloldása. A gazdagságot korlátozó kontroll feloldása. A pénz és gazdagság démonizálásának feloldása. Kitörni a lemondásból és a korlátok közül. A befogadás és birtoklás ellenes programok, az ehhez kapcsolódó elutasítások feloldása. Megtartani, áramoltatni, befektetni a pénzt. A saját pénz birtoklásának az öröme.
  •  Azt vonzod, ami vagy. A gazdagság energiája. Gazdagnak lenni, Önmagadnak lenni: A gazdagság energiájának behívása, együtt rezgés a gazdagsággal. A gazdagságra való megengedés megnyitása. A jó és a könnyű megengedése. Az Önmagadként létezés Gazdagként beindítása.
  • A pénz- és gazdagság teremtő erő aktiválása: Te dolgozol a pénzért vagy a pénz dolgozik érted? A gazdagság választása. A gazdagság szabadsága. A gazdagság teremtés öröme. A természetes gazdagság élménye.
  • Befogadni a szívedbe a gazdagságot: A teremtő erő és a szív erő összekapcsolása. Egy új minőségű gazdagság teremtése. A szív transzformációs ereje a gazdagság és a pénz megtisztításában. Élvezni a pénzt és a gazdagságot.
  • A gazdagság vonzásában, a gazdagság növelő éberség beindítása: A lehetőségekre való éberség megnyitása, a végtelen valóságokhoz és lehetőségekhez való kapcsolódás. A pénz, cél helyett, mint eszköz működtetése.
  • A luxus invitálása, az elegancia, mint új életmód természetessége: Az elegancia könnyedsége, a szépség, minőség, luxus életminőséget javító terének választása és befogadása. Érték teremtése a gazdagság és bőség által, fenntartható, bőségben gazdag jövő teremtése.
  • A gazdagság, mint inspiráció: A szívtudatos gazdagok valósága. Egy új gazdag minőség megszületése. Gazdagság öncél helyett egy nagyobb jóért. A másokkal való együtt teremtés működése. Gazdagnak lenni Együtt. Egységben lenni.

Mi az a gazdagság, ami Rád várhat, ha választod a felemelkedést és a pénzügyi szárnyalás beindítását?

A programsorozaton elméleti és gyakorlati eszközöket egyaránt kapsz, kérdésekkel, tisztításokkal, tudatosítással, transzformációs meditációval, feladatokkal segítelek abban, hogy tudatosabbá válj a pénzzel és a gazdagsággal kapcsolatban.

Az anyag tartalmaz 7+1, összesen 395 perces előadássorozatot videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó 113 + 44 oldalnyi írott anyagot: A teljes előadás írott anyagát és a kérdéseket, tisztításokat a témával kapcsolatban. Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin