A Fény, ami belőled ragyog – Láthatóvá válni és gyémántként ragyogni. Tisztító est és előadás

12,000 Ft

A Fény, ami belőled ragyog – Láthatóvá válni és gyémántként ragyogni – Tisztító est és előadás rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Tedd fel a koronát erre az évre! Válaszd a fényességet, a belső ragyogást, hogy mindez jövőre már mások felé, a külvilágban is megmutatkozzon! Készen állsz a fényeddel és a ragyogásoddal megváltoztatni az életed és a világot?

Lehet, hogy már csak egy lépés választ el a célodtól. És a célba érkezés utolsó lépéseként a láthatósággal kapcsolatos nézőpontjaidat kell megtisztítani. Könnyű-e számodra látható lenni, láthatóvá válni, és megmutatni azt a fényedet, ami belőled ragyog?

A gyémántként ragyogás Önmagunk elfogadásának és szeretetének következménye, az olyan szintű önelfogadás, ami már nem tartalmaz kétséget, erőtlenséget, önítéletet. Nem védekezel semmivel szemben, leomlanak a falak, így láthatóvá válik a világ számára is mindaz, aki vagy. És akivé váltál az eddigi választásaid által. Mindez kéz a kézben jár a nagyság témájával:

Ha hajlandó vagy az a nagyság lenni, aki valójában vagy, akkor hajlandó vagy látható lenni.
És ha hajlandó vagy látható lenni, akkor hajlandó vagy az a nagyság lenni, aki valójában vagy.

Ez már a félelmek nélküliség energiája, az erő kézben tartásáé, a benned élő vezetői minőség elfogadása, és az arra való éberség, hogy a Fényeddel hatással vagy mások életére is. Fény és nagyság kéz a kézben járnak! Hajlandó vagy hatással lenni másokra? Hajlandó vagy a Fényeddel beragyogni a Világot?

Legyél az a Fény, aki Fényt visz mások életébe! Legyél látható, és legyél az a ragyogó Gyémánt, aki valójában vagy!

Ebben az előadásban oldjuk a láthatatlansággal, rejtőzködéssel, bujkálással, Önmagunk elrejtésével kapcsolatos nézőpontjainkat. A láthatósággal szembeni akadályok tudatosításával könnyűvé válik Önmagad megmutatása, a kiállás saját magadért, és a tudásod, képességeid, mondanivalód átadása. Az előadásban tudatosítunk nézőpontokat, kioldjuk a mögötte lévő energiát és végzünk egy transzformációs meditációt is, ami
segít abban, hogy megerősödj ebben az új választásodban: a láthatóságodban, a fényességedben és a ragyogásodban.

Az anyag tartalmaz egy 100 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó 20+6 oldalnyi írott anyagot.
Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin