A Csillag, aki valójában vagy!

14,900 Ft

A Csillag, aki valójában vagy! 12 napos online program rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Választod-e azt, hogy mostantól kezdve csillagként ragyogsz?

A ragyogás belülről fakad, a lényed forrásából születik, azáltal, hogy örömben és teljességben vagy.
Ragyogj, mert élvezed azt, AKI VAGY és ragyogj annak köszönhetően, AMIT TEREMTESZ!

Ebben a 12 napos programban a Létezés, vagyis a Lenni és a Teremtés, vagyis a Tenni „egyensúlyára” és varázslatára néztünk rá, hogy megalapozhasd vele a ragyogással teli jövődet.

Hogy a lenni, vagy a tenni többé már ne legyen kérdés számodra!

6 napot és 6 témát érintünk a Létezés, a „Lenni” területén: A Létezés arról a TÉRRŐL és NAGYSÁGRÓL szól, amiben és ami által teremteni tudsz.

ERŐ: Bizonytalanság helyett Határozottság. Beleállok az Erőmbe és megmutatom magam.

KÉPESSÉG: Kételkedés helyett Önbizalom. Vagyok, aki vagyok, tudom, amit tudok. Már nem félek, és nem szégyellem használni sem az erőmet sem a tudásomat.

LEHETŐSÉGEK: Problémák és nehézségek helyett lépj a lehetőségek birodalmába! A nézőpontjaid áttranszformálása arról, mi lehetséges számodra.

ÉBERSÉG: A varázspálcád és a legértékesebb kincsed. Ítéletek helyett varázsolj az éberségeddel!

MEGENGEDÉS: Elvárások, megfelelés, függőségek helyett a szabadságod kulcsává válik. Megengedés először Önmagad, majd mások felé. Ez a jövő kapcsolatainak kulcsa!

ELISMERÉS: Ami az egész lényedet összefogja, és a NAGYSÁGODBA beleállít. A végső korona a ragyogásodhoz.

6 napot és 6 témát érintünk a Teremtés, vagyis a „Tenni” területén: A teremtés arról szól, hogy ha beleállsz Önmagad nagyságába, erejébe, tudásába, képességeibe, akkor mire vagy képes, mi lehetséges számodra, MIT tudsz teremteni?

HONNAN INDULSZ: Miben vagy és mivel teremtetted? És hogyan tudod megváltoztatni? A felelősség és az Erő visszavétele. Éberségek, kérdések, lehetőségek.

MIRE VÁGYSZ: Vágytól a valóságig. Mi különbözteti meg az álmokat, vágyakat, célokat és azok valóra váltását? Hogyan ne ragadj bele az álmodozásba, hanem váltsd valóra és ÉLD az álmaidat!?

MIT VAGY HAJLANDÓ TENNI ÉRTE: A Tudás és Éberség alapú Választásoké a jövő. A tudatos teremtés képlete – hogyan alkalmazd hatékonyan és könnyedén?

BEFOGADÁS, SIKER, ÖRÖM: A teremtés koronája, a ragyogás öröme, a siker élvezete. Akivé válsz a teremtéseid által.

PÉNZÜGYI VALÓSÁGOD ÁTTRANSZFORMÁLÁSA: Lemondás helyett túlteremtés. A bőség és gazdagság manifesztálása a valóságodban.

MEGÚJULÁS A KAPCSOLATAIDBAN: A méltatlan, függőségi, lehúzó, korlátozó kapcsolatok elengedése, Önmagad tisztelete, választása. Megújulás kapcsolaton belül vagy új kapcsolódásokban.

Az anyag a 2021. január 11-22 közötti 12 napos online program felvételét tartalmazza. 12 x 40-50 perces, több mint 8 órányi hanganyagot: videót és mp3-at és a felvételek 118 oldalas írásos kivonatát is. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

Ára: 12.000 Ft. (33 Euro)

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin