Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Gyógyulások és Tisztulások a Kapcsolataidban Előadássorozat

2023 november 28 @ 17:00 - 2023 december 19 @ 17:00

27,900Ft – 33,000Ft

Mi az, ami fontos számodra egy kapcsolatban? Azt éled-e, azt kapod-e? Van-e bármi, ami hiányzik? Tudod-e kérni, befogadni? Ha bármilyen kapcsolataid lehetnének, milyenek lennének? És ahhoz képest mi az, ami jelenleg a valóságod?

Vannak-e olyan sérüléseid, amelyek megakadályoznak abban, hogy boldog, szeretetteljes kapcsolatokat teremts? Van-e bármi, ami elnehezíti a szívedet, és ez kihat a kapcsolataidra is? Van-e bármi, amit már jó ideje hordozol a lelkedben a múltból: sérülés, fájdalom, kétség, bizonytalanság, amit most van itt az idő letenni, kimondani, elengedni?

Mi az, ami gyógyulhat és tisztulhat benned és ezáltal a kapcsolataidban? Mi az, amit elengedhetsz, mi az, amin felülemelkedhetsz, mi az, amit elismerhetsz és választhatsz?

A változás alapvetően belőled indul, sokszor már az is sokat jelent, ha magadban rendezed az érzéseidet, felismered az önhazugságaidat, önáltatásaidat, és tudatosítod, hogy mit is szeretnél megélni egy kapcsolatban. Vagy meglátod a másik nézőpontjait, kilépsz a saját igazadhoz való ragaszkodásból, elengeded a sérelmeidet, kimondod a fájdalmaidat, vállalod a szembenézést Önmagaddal, a kapcsolattal, a másikkal és felülemelkedsz a nehéz, lehúzó energiákon.

Lehetnek olyan kapcsolataid, amelyeknél az időszerű, hogy elengedd őket és lezárd szeretettel.
Lehetnek olyan kapcsolataid, amelyeknél az időszerű, hogy válaszd őket és megnyisd szeretettel.

Ebben az előadássorozatban ránézünk arra és tudatosíthatod:

 • Szabadon választod és tudatosan teremted a kapcsolataidat, vagy a múltbeli, karmikus energiák vezetnek el téged valakihez?
 • Ha utóbbi, akkor emögött milyen sérülések, fájdalmak, harcok, netán múltbeli tartozások, eskük, ígéretek, fogadalmak, elköteleződések állnak?
 • Milyen energetikai kiegyenlítődések időszerűek most? Hogyan ismerd fel őket?
 • Mi az, amit most adhatsz és mi az, amit befogadhatsz egy kapcsolatban, hogy a kapcsolati energiák kiegyenlítődjenek?
 • Mi vár a karmikus kapcsolatok olykor szélsőséges játszmáin, harcain, elvárásain túl?
 • Hogyan zárj le tudatosan, ítéletek és fájdalmak nélkül egy olyan kapcsolatot, ami már nem működik számodra?
 • Milyen kapcsolatokat szeretnél és milyen kapcsolatokat nem szeretnél az életedben látni?
 • Mi az, amit vársz egy kapcsolatban, mi az, amit tőled várnak? Megkapod-e, megadod-e, hajlandó vagy-e rá?
 • A kapcsolati energiák azonosítása: Milyen energiák működtetnek téged és a kapcsolataidat?
 • Hogyan lépj túl a szeretet- és elismeréshiányon, bizalmatlanságon? Illetve hogyan vedd észre, amikor ezekből működsz?
 • Hogyan legyél éber, magabiztos és látható egy kapcsolatban, kiállva saját magadért és azért, ami számodra működik?
 • Hogyan tudsz éber lenni a hazugságokra, manipulációkra, elvárásokra, nem ellenállva nekik, nem harcolni velük, felülemelkedni rajtuk, Önmagad nagyszerűségét elismerve, az önszeretetet és önelfogadást élve?
 • Hogyan láthatsz mindenkit annak, aki valójában? Hogyan működhet együtt a szeretet és tudatosság a kapcsolataidban?
 • Hogyan lépj túl a bizalmatlanságon, kételkedésen, összhangba hozva a hitet, bizalmat és éberséget, gyógyítva a bizalom sérüléseket?
 • Hogyan lépj túl a szeretethiányon és a múltbeli szeretetsérüléseken, amikor nyitva volt a szíved, szerettél, de sérültél?
 • Hogyan nyisd meg magad és szeress anélkül, hogy sérülnél? Az újabb sérülésektől való félelem meghaladása
 • Hogyan tudsz Önmagad lenni, igaznak lenni a kapcsolataidban, anélkül, hogy bántanának, vagy te magad bántanál?
 • Észreveszed-e és elismered-e, ha hibázol? Tudsz-e bocsánatot kérni?
 • Tudsz-e megköszönni, elismerni, hálásnak lenni, felemelni egy kapcsolatban? Tudod-e mindezt magad felé működtetni?
 • Az őszinteségnek nem kell bántalmazónak lenni: Elvárások helyett hogyan kommunikáld azt, amit szeretnél, ami számodra működik?
 • Mi az, amit rendezhetsz most Önmagadban és a kapcsolataidban, hogy megérkezz a szeretetteljesség, bizalom, Önmagad teljességének és megmutatásának nagyszerűségébe?
 • Választod-e, hogy megérkezel a játszmák, adok-kapok kiszámítások, hazugságok nélküli örömteli, szeretetteljes, elfogadáson és hálán, elismerésen alapuló tiszta kapcsolatokba?

Mi az, amit meggyógyíthatsz magadban és ezáltal gyógyul a kapcsolataidban is?

Szeretettel hívlak az év végi, 3+1 előadásból álló Gyógyulások és Tisztulások a Kapcsolataidban Előadássorozatra, hogy meghaladva a sérelmeidet, fájdalmaidat, nehezteléseidet, magabiztosan éld az önszeretetet, önelfogadást, önelismerést és a kapcsolataidban is felemelkedj a szeretetteljesség, tisztelet, bizalom, elfogadás energiaterébe.

Ennek az előadássorozatnak a célja, hogy gyógyulást és tisztulást hozzon a kapcsolataidban: a szív bizalom-, és szeretetsérüléseinek a gyógyítása által felemelkedni a múlt sérelmein, elengedni a fájdalmakat és azokat a bizonytalanságokat, kétségeket, amelyek működtettek eddig a kapcsolataidban. Ennek köszönhetően megerősödsz Önmagadban, és képes leszel mindenkit annak látni, ami, kiállni magadért a kapcsolataidban és tudatosan teremteni a kapcsolataidat: tudatosan nemet mondani olyan kapcsolatra, ami nem működik számodra, és tudatosan igent mondani arra, amit szívből szeretnél az életed részeként.

Időpont: 2023. November 28. – December 19. 3 előadás (1,5-2 óra) és egy Facebook live

November 28. Rendeződés, Felülemelkedés és Elengedés a kapcsolataidban Ingyenes Facebook live
November 30. Mert én látlak Téged… Magabiztosság, Éberség és Láthatóság a kapcsolataidban
December 12. Bizalom és bizalmatlanság a kapcsolataidban. A bizalomsérülések gyógyítása előadás
December 19. Szeretni és szeretve lenni a kapcsolataidban. A szeretetsérülések gyógyítása előadás

Ár: 33.000 Ft (87 Euro). Kedvezményes ár: Ha részt vettél idén bármelyik előadássorozatomon vagy programsorozatomon: 27.900 Ft (74 euro). December 19-ig történő jelentkezés esetén ajándékba jár az Azt vonzod, aki vagy, a kapcsolatok energiája előadás.

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételt utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

Az előadásokban felismeréseket, magyarázatokat, összefüggésekre való rávilágításokat, elméleti és gyakorlati eszközöket egyaránt kapsz. Kérdésekkel, tisztításokkal, tudatosítással, feladatokkal segítelek abban, hogy tudatosabbá válj a kapcsolataidban. Az előadásokat egy transzformációs meditáció zárja, ami segít a sérülések gyógyításában.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

Dr.Hörömpő Andrea
Író, Tudatosság- és Éberségmentor
Tudatosság Mesterfokon

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Start:
2023 november 28 @ 17:00
End:
2023 december 19 @ 17:00
Cost:
27,900Ft – 33,000Ft
Event Category:
Event Tags:
, , , , , ,
Website:
https://horompoandrea.hu/esemeny/gyogyulasok-es-tisztulasok-a-kapcsolataidban-eloadassorozat/