Mit kér a tested? Mit tud a tested? Mire éber a tested? Éberség és a Test

12,900 Ft

Mit kér a tested? Mit tud a tested? Mire éber a tested? Éberség és a Test előadás  rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A testtel való egység része, hogy figyelsz a tested jelzéseire. Amikor döntéseket hozol a testeddel kapcsolatban, figyelsz arra, hogy a tested valójában mit szeretne, mit kér tőled a tested? Mit mutat számodra a tested?

Mennyire könnyen tudod értelmezni a tested jelzéseit?

A tested ugyanúgy tud irányt mutatni számodra, hogy mi lenne jó neki. De az erre való éberségünk az idők során tompult. Nem érzékeljük őket, fix nézőpontok, mások nézőpontjai, ítéletei, aktuális trendek alapján hozunk választásokat a testünkkel kapcsolatban.

A test ébersége a test energiájának a megtisztulásával, a testhez kapcsolódó kötések, entitások megtisztításával tud kezdődni. Ahhoz, hogy a tested tisztán tudjon számodra éberséget adni, fel kell tudnod szabadítani azon terhek, személyek, kötések alól, amelyek elnyomják, használják, elnehezítik.

Ennek az előadásnak a célja a testben levés és a testeddel való kapcsolat megerősítése, a testtől való elkülönülés feloldása, a testhez kapcsolód ítéletek, elvárások elengedése, a test örömeinek megengedése, a test felszabadulásához vezető út kitisztítása.

Mennyire van használva a tested? Átadtad-e valaha is a tested feletti irányítást másnak? Hozzáférést adtál-e a testedhez? Hatnak-e a testedre negatív energiák? Milyen energiának, kezelésnek, személynek hagyod, hogy hasson a testedre? És ez mennyire tompítja, pusztítja, csökkenti a tested energiáját, lehetőségeit?

Ebben az előadásban felszabadítjuk a testünket az őt használó erők, kötések, energiák alól, és kitisztítjuk a testhez kapcsolódó éberségedet, növelve a test tudatosságot, hogy mostantól kezdve könnyebben tudj a tested saját tudására, éberségre támaszkodva meghozni a döntéseket a saját testeddel kapcsolatban.

Tarts velem ebben az elsőadásban, ami a nyolcadik része a MINDENT az ÉBERSÉGRŐL – Tudatosság Mesterfokon 3 hónapos Éberség Mesterképző Sorozatnak és tapasztald meg az éberség határtalan, transzformációs, megerősítő erejét!

Válj tudatossá és éberré a testeddel kapcsolatban! Milyen éberséget adhat számodra a tested? Milyen hozzájárulás lehet a tested az éberséged növekedéséhez?

Az anyag tartalmaz egy 135 perces előadást, videó és mp3 formátumban, valamint a hozzá kapcsolódó 43 oldalnyi írott anyagot: A teljes előadás írott anyagát és a kérdéseket, tisztításokat a témával kapcsolatban. Megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin