Elengedés és Egység Meditációs Estek

12,900 Ft

Elengedés és Egység meditációs estek rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Szeretettel hívlak egy 6 napon átívelő energiavarázslós meditációs estre, melynek a fő témája az elengedés különböző aspektusai és az elengedés által az egységbe érkezés Önmagunkkal, az életünkkel és a világgal.
Az elengedés, ha minden optimálisan működik bennünk, egy természetes képességünk, az élet rendje. Mégis sokak számára nehézséget okoz. Az elengedés gyakorlásával és az elengedés könnyedségének elsajátításával elkezdhetsz egy sokkal nagyszerűbb, könnyedebb, magabiztosabb és sikeresebb életet teremteni magadnak.

6 nap, 6 vezetett relaxáció-meditáció-energia gyakorlat, ami segít abban, hogy megéld az elengedés könnyedségét különböző témákban, területeken, majd ennek köszönhetően az egység érzést.

Ezeknek az energiavarázslós esteknek a célja az, hogy a lényedet egy olyan térbe vezesse, ahol könnyebben beazonosíthatod az elakadásaidat, átírhatod a fennálló programjaidat és új élményeket teremthetsz. Hiszek és tapasztalom a transzformáció erejét. Hogy valami régit úgy tudunk könnyen elengedni, átírni, ha az ellen nem küzdünk, nem ellenállunk neki, hanem egy újat helyezünk fókuszba, egy új felé fordulunk. Ekkor az elengedés is könnyeddé és természetessé válik.
1.este: A MÚLT ÉS AZ ÍTÉLETEK helyett: JÖVŐ ÉS ÉBERSÉG
A múlt és az ítéletek elengedése: Éld meg, hogy a múlt vagy a múltban megtanult, ítélet alapú minták, berögzültségek elengedésével miként tudsz megérkezni a jelenbe és ránézni arra, hogy mi működik számodra most. Éberség aktiválása, tudatosítása a jelenben és a jövő felé fordulás.
2. este: FÉLELEM ÉS FÁJDALOM helyett: BÁTORSÁG ÉS ERŐ
A félelem és fájdalom elengedése: Tapasztald meg, hogy a félelem és fájdalom csak egy olyan eszköz, ami megpróbál a kicsiség és az erőtlenség illúziójában tartani. A bátorságod elismerésével és az erőd felfedezésével a félelemhez és a fájdalomhoz való ragaszkodás elengedése is könnyebbé válik.
3. este: ÖNBIZALOMHIÁNY ÉS KÉTSÉG helyett: ELISMERÉS ÉS EGYSÉG
Az önbizalomhiány és kétség elengedése: Általában rosszabbnak látjuk saját magunkat, mint ami a valóság. A stabil, reális, valódi énkép felépítéséhez rá kell nézni arra, hol torzult mindaz, amit magunkról gondolunk, látunk. Az elismerés és az egység megélése által felülírható az önbizalomhiány és a kétség. Így hozzájárul egy stabil magabiztossághoz és Önmagunk ítéletek nélküli elismeréséhez.
4. este: AKARÁS ÉS BIZONYTALANSÁG helyett: MAGABIZTOSSÁG ÉS TUDÁS
Az akarás és bizonytalanság elengedése: Ez a két tényező a teremtéseink és a választásaink legfőbb akadálya lehet, így ezek elengedésével, valamint a magabiztosságunk megerősítésének köszönhetően és a tudásunkba való beleállás által elérhetővé válik egy sokkal könnyedebb teremtés lehetősége. Mi van, ha választani könnyen is lehet? Mert nem az akaratoddal és az akarással, hanem a választásoddal teremtesz.
5. este: KONTROLL ÉS IRÁNYÍTÁS helyett: MEGENGEDÉS ÉS VEZETÉS
Kontroll és Irányítás elengedése: A kontroll és az irányítás nem feltétlenül rossz dolog, csak akkor korlátoz, ha túlzottan van jelen az életedben. Hogyan teremts egyensúlyt mindebben, hogyan kerülj a megengedés könnyed állapotába és válj az életed vezetőjévé anélkül, hogy a kontroll- és irányításmániával korlátoznád az életed, a lehetőségeidet? Érezd magad biztonságban a kontrollba való kapaszkodás nélkül is!
6. este: KAPCSOLAT ÉS RAGASZKODÁS helyett: HÁLA, EGYÜTT TEREMTÉS
Kapcsolat és Ragaszkodás elengedése: Van-e bárki, akit nehéz számodra elengedni? Az elengedés és az elvesztés közötti különbségtétel tudatosításával, a feltörő fájdalmak megengedésével és a kapcsolatért és a másik személyért való hála felidézésével megváltozik a kapcsolathoz való viszonyulásunk. Ezáltal lehetőség nyílik az egymás elismerésén alapuló együtt teremtésre is.
Ár: 9900 Ft

Az anyag magában foglal 6 x 50-70 perc közötti előadást videó és mp3 formátumban, ezek írott anyagát 55 oldalban és kérdéseket, házi játékokat, meditációkat.

 

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

>
0 Shares
Share
Tweet
Pin