A Pénzvarázsló, aki valójában vagy

14,900 Ft

A Pénzvarázsló, aki valójában vagy online program rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Szeretettel hívlak egy 5 napon átívelő energiavarázslós relaxációs estre a pénz, gazdagság, bőség és a pénzvarázslás témájában!

A bőség a természetes állapotunk, ha nem ezt éljük, akkor magunkat korlátozzuk benne. Ahhoz, hogy a nézőpontjainkat meg tudjuk változtatni a pénzről és a bőségről, érdemes felfedezni, hol vannak elakadásaink a témában.

5 nap, 5 vezetett relaxáció-meditáció-energia gyakorlat, ami segít abban, hogy felfedezd, ki az a Pénzvarázsló, aki valójában vagy!

Ezeknek az energiavarázslós relaxációs esteknek a célja az, hogy a lényedet egy olyan térbe vezesse, ahol könnyebben beazonosíthatod az elakadásaidat, átírhatod a fennálló programjaidat és új élményeket teremthetsz, behívva a bőség és a pénz energiáját az életedbe.

Ez most nem előadás sorozat, hanem gyakorlatias eszközöket adó, energiákat mozgató és változásokat teremtő lehetőség.

  1. este: A bőség óceánja: A pénzhez kapcsolódó minták kioldása, a pénz elutasításának és ítéleteinek feloldása, a hiányhoz és szükséghez való ragaszkodás elengedése. A bőség itt van egy karnyújtásnyira – választod?
  2. este: A pénzáramlás beindítása: A pénz energiák hullámain. A valóságod kitágítása, a kérés és választás erejének megtapasztalása. A pénz érkezni szeretne hozzád – ajtót nyitsz neki?
  3. este: A pénzmágnes, aki valójában vagy: Az Önmagadként létezés tere, az erődbe és a pénzteremtő képességeidbe való beleállásra való megnyílás. A gazdagság és a bőség forrásai, a pénzügyi éberség tudatosítása. A teremtésre való képesség ott rejlik benned – használod?
  4. este: A befogadás és a birtoklás csodája: A gazdagsággal és a befogadással kapcsolatos korlátok kioldása és felülírása. Az adni után a kapni élménye. A kézzelfoghatóság, a megérkezés, a birtoklás tapasztalása. Az Univerzum ajándékozna Neked – befogadod?
  5. este: Az öröm invokációja: A teremtés, a pénz és a siker öröme. Akivé válhatsz a teremtéseid és a pénz által. Amit másoknak adhatsz ez által. Megváltoztatni mások valóságát. A pénz, mint örömforrás élményének aktiválása. A pénz örömöt hoz az életedbe – éled?

Az anyag a 2021. március hónapban tartott online program felvételét tartalmazza. 5* 52-76 perces hanganyagot, videót és mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin