A karma mítoszain túl: Karmaoldás Mesterfokon. 7+1 napos intenzív tudatosság programsorozat

14,900 Ft

A karma mítoszain túl: Karmaoldás Mesterfokon programsorozat rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A karma mítoszain túl egy egy hetes intenzív, tudatosságot növelő programsorozat.

A célom ebben a sorozatban, hogy lerántsam a leplet a karmával kapcsolatos hazugságokról, és tiszta, érthető, átlátható információkat adjak, összefüggéseket magyarázzak az életünk teremtésének folyamatával kapcsolatban. Ismerd meg a teremtés törvényeit, vállalj felelősséget a választásaidért, és tudd, hogy annak az életnek a megteremtése, amire vágysz, sokkal könnyebb, mint azt gondolod!

Lépj túl a karma mítoszain, a tudattalan energiák irányíthatatlanságának tévhitén, és merj elköteleződni a saját életed és választásaid mellett, az Univerzum működését ismerve, a tudatosság eszközeit használva. Ezen az egy héten intenzíven dolgozunk a karmikus, magunkkal hozott „csomagunk” lerakásán, és a könnyedebb, tudatosabb élet megteremtésén. Hókuszpókuszok nélkül, energetikailag felépítve a folyamatot.

A tematika a következő:

0.nap: Hazugságok, félreértelmezések és spirituális manipulációk a karmával kapcsolatban. Mi az, amit bevettél, elhittél? Most van itt az idő a tudásodba állni?

1.nap: A felszabadulás kulcsa a felelősség vállalása: Az életünk teremtésének folyamata, az életeken át ható energiák felismerése. A karma energetikájának megértése. A múlt és az eddig működtetett programok elengedése.

2.nap: A választás ereje: Karma és a Sors, a Karma és a Szabad akarat – miben hiszel, mit választasz? Tudatalatti választások – Tudatos választások.

3.nap: A túlmisztifikált karmikus kapcsolatokról: A kapcsolati címkéken túl, a múltbeli elköteleződéseken, eskükön, fogadalmakon túl. Szabadság és felszabadulás a kapcsolatokban.

4.nap: Szerelem és a karma: A magnetikus vonzás, ragaszkodás, rajongás és a tiszta szerelem közötti különbség. A szerelem igazsága a karmán túl.

5.nap: A karma és az entitások: Kilépni a démoni energiák, terek vonzásából. A karmában tartó entitások felé való elköteleződések feloldása. A démoni terekhez kapcsolódó energiák feloldása.

6.nap: Pénz és bőség teremtése a karma nélküli valóságban: A pénzteremtést szabotáló programok felismerése és feloldása. A bőség tudatalatti elutasításának karmikus okai.

7.nap: A jövő tudatos teremtése: A karmán túl teremteni, az Egység energiájából teremteni. Amikor a múlt már nincs hatással a jelenedre és a jövődre.

A programsorozatban összefüggéseket érthetsz meg a karmával, a tudatos teremtéssel és a szabad választással kapcsolatban, olyan éberséget és eszközöket kapsz, amelyek által egyedül is képes leszel dolgozni a témán. Egy héten keresztül intenzíven nézőpont tisztításokat, eskük, ígéretek, fogadalmak, programok feloldását végezzük, és energetikai gyakorlatot végzünk, mely segít a transzformációban, az és az új, karma nélküli valóságod megalapozásában.

Ár: 14.900 Ft

Az anyag a 2022. július hónapban tartott intenzív tudatosság programsorozatot tartalmazza. 443 perces hanganyagot, videót, mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is 97+18 oldal terjedelemben.
A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

0 Shares
Share
Tweet
Pin