Események betöltése

« Összes Események

Befogadás Korlátok Nélkül 7+1 napos Programsorozat

szeptember 12 @ 19:00 - szeptember 19 @ 20:00

19 900Ft - 59 900Ft

A befogadás a természetes állapotunk, azonban természetessé vált, hogy falakat húzunk fel, félünk sebezhetőnek lenni, megnyitni magunkat. A szeretet- és elismeréshiány miatt sokan a túladásba menekülnek és alárendelik saját magukat és egyensúlyukat mások vélt vagy valós elvárásainak, vagy pusztán csak nem tartják elég fontosnak, hogy ők maguk is kérjenek és befogadjanak. A túl nagy szigorúság magunkkal azonban visszaüthet, ha túladod magad anélkül, hogy befogadnál, az egyensúlyod felborul és egyre nehezebbé válik a létezés.

Ebben a 7+1 napos Befogadás programsorozatban a korlátok nélküli befogadásra fókuszálunk. Tudatosítjuk a befogadással kapcsolatos félreértéseket, félelmeket és számbavesszük azokat az életterületeket, ahol növelhetjük a befogadást és ezáltal jelentős változást érhetünk el.

A befogadás több, mint valami passzív semmittevés vagy lustaság, a tudatosság és az életünk nélkülözhetetlen része, és ha ráérzel arra, mikor, hogyan használd tudatosan, a befogadásod növelése jelentheti számodra a kulcsot a könnyed, szabad és nehézségek nélküli életbe is.

Tervezett tematika:

  1. EGYENSÚLY: Félreértések, félelmek és hazugságok a befogadással kapcsolatban. Mindent vagy semmit befogadni? A befogadás szélsőségeitől a befogadás egyensúlyáig. Adni és befogadni egyszerre. A túladás mögötti okok tudatosítása.
  2. ELISMERÉS: A befogadás mintád és múltad meghaladása. Szeretet- és elismerésvágy és a kompenzálások. Megérdemelni vagy választani a befogadást? Az énkép szerepe a befogadásban, a befogadás szerepe az önértékelés és önelismerés növelésében.
  3. SEBEZHETŐSÉG: Ajtót nyitni a befogadásra. A befogadással szembeni falak feloldása. A bántalmazás és az erőszak szerepe a befogadás elutasításában. A kihasználás, használás traumájának és fájdalmának elengedése. A befogadás elutasításának, az ellenállásoknak a feloldása.
  4. INTIMITÁS: A befogadás biztonsága. Bizalom és befogadás. Befogadottá válni. Befogadás és biztonság a kapcsolatokban, párkapcsolatban. Az elismerés, dicséret, hála befogadása. Az elfogadás szerepe a befogadásban, a megengedés növelése.
  5. SZERETET ÉS SZERELEM: Befogadni a szeretetet, szerelmet, az örömöt, a jót. Nőként befogadni a Férfitól. Férfiként befogadni a Nőtől. A test befogadása, a szexuális befogadás.
  6. TEREMTÉS: Kérni, választani és befogadni. A befogadás szerepe a teremtésben. A befogadás időzítése. Hogyan használd jól a befogadást? Az éberség befogadása. Az érzékelés egyensúlya: Mikor tenni, mikor lenni? A létezés (Being) és a cselekvés (Doing) egyensúlya.
  7. BŐSÉG: Pénz, bőség és gazdagság befogadása. Az ajándékok befogadása. A tartozások kiegyenlítésének befogadása. Az „ingyen” befogadása. Megélni azt, amikor úgy kapsz, hogy nem adsz „semmit”. A lényed értékének felismerése és a másoknak adott hozzájárulásaidért való befogadás.
  8. TÁGULÁS: Magasabb szintre lépni a befogadás által. Befogadni az Univerzumtól. Megnyitni magad a Végtelen lehetőségek és bőség befogadására. Többé válni, szintet lépni, felemelkedni, Önmagad lenni, Egységben lenni a befogadás által. Az exponenciális befogadás.

A programsorozaton most kiemelt szerepet kapnak olyan gyakorlatok, elmélyülések, rövid meditációk, amelyek segítenek a befogadás gyakorlatban való átültetésében.

Időpont: 2024. szeptember 12-19. Minden este 19 óra. Minden nap 30-45 perces élő bejelentkezéssel.

Ár: 24.900 Ft. Kedvezményes ár szeptember 30-ig: 19.900 Ft. (53 Euro). A SIKER Tisztítás Gyűjteménnyel együtt: 29.900 Ft.

A 2024. szeptember 28-i Befogadni az Egység Entitásaitól. A Bőség, Nagyság, Boldogság befogadása Masterclassal együtt szeptember 30-ig: 59.900 Ft. (158 Euro). Ha a Masterclassal együtt választod, lehetőséged van két részletben fizetni. Első részletet jelentkezéskor, másodikat 30 napon belül.

Fizetési mód: Bankkártya, átutalás

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, de érdekel a sorozat, jelentkezz akkor is nyugodtan, a felvételt utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadások anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

A programsorozaton elméleti és gyakorlati eszközöket egyaránt kapsz, kérdésekkel, tisztításokkal, tudatosítással, transzformációs meditációval, feladatokkal segítelek abban, hogy tudatosabbá válj és könnyebbé váljon számodra a befogadás.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

Dr.Hörömpő Andrea
Író, Tudatosság- és Éberségmentor

Jegyek

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Befogadás Korlátok Nélkül Programsorozat
19 900 Ft
Korlátlan
Befogadás Korlátok Nélkül + Siker Tisztítás Gyűjtemény
29 900 Ft
Korlátlan
Befogadás Korlátok Nélkül Programsorozat + Masterclass
59 900 Ft
Korlátlan
Befogadás Programsorozat + Masterclass (Részletfizetés)
30 000 Ft
Korlátlan

Részletek

Kezdés:
szeptember 12 @ 19:00
Vége:
szeptember 19 @ 20:00
Összeg:
19 900Ft - 59 900Ft
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/befogadas-korlatok-nelkul-programsorozat/