A traumák emlékei és fájdalmai feloldhatók

Közzétéve: február 26, 2018

A traumák emlékei

Amikor traumát élünk át, annak emlékeit és a vele járó fájdalmat elraktározzuk magunkban. Ott marad a testünkben lenyomatként, és ami még rosszabb, hogy megszokjuk a fájdalmat, ami vele járt, mintha az életünk része kellene, hogy legyen a továbbiakban is. A fájdalmak révén pedig egyre erőtlenebbnek érezzük magunkat, míg a végén a folyamatos stressz hozzájárul ahhoz, hogy ez a folyamat egy mókuskerékben tartson. Pedig a traumák emlékei és fájdalmai feloldhatók.

Ez természetesen sok féle módon lehetséges,

lehet és kell is menni az érzelmi, lelki blokkok feloldásával is, de a testbe zárt fájdalmak lenyomatainak feloldásával is hatalmas változások érhetők el. Az Access Consciousness Zéró összegű trauma elnevezésű testkezelése pont erről szól. Egy kézrátételes eljárás, ami feloldja a testbe zárt traumákat. Akkor is működik, ha nem tudod, mi a fájdalom pontos oka, hogy honnan származik, akár ebben az életben, akár előző életben elszenvedett sérüléseket is old.

Az okok megtalálása önmagában nem feltétlenül eredményez változást, viszont ha az energetikánkat megváltoztatjuk, a test energiájának a megváltozása kihat az életminőségünk alakulására is. A fájdalom nélküli élet nem kell, hogy luxussá váljon senki számára, lehet ugyanúgy az is természetes, mint adott esetben az, ha fájdalom van jelen a testben (és ezáltal a lélekben. Vagy fordítva: A lélekben, ami testi tüneteket is eredményez).

Az egyensúly megtalálásának fontos eleme lehet ezeknek a gócpontoknak a megszüntetése. A sejtszintű emlékezet átírása, és lehetőségek megnyitása egy könnyedebb létezésre.

Milyen lenne az életed, a tested, ha soha nem élt volna át egyetlen traumát? Mi az a trauma, aminek az emlékéhez ragaszkodsz, ami a „nincs választásom” hazugságában tart? Milyen képességed nyílna meg, ha a traumáid mögé néznél? Mi a jó számodra abban, hogy ragaszkodsz a traumákhoz, azok emlékéhez és a fájdalomhoz?

A testi szintű energetikai változás eredményezheti a lelki szintű traumák feloldódását is, hozzájárul a továbblépéshez és megnyit arra, hogy a világot és az életet más nézőpontból lásd, mint eddig. Ha az egész életedet egy folyamatos traumának éled meg, az jelentősen csökkenti a lehetőségeidet. Pedig van kiút a fájdalmak világából egy könnyedebb életre.

Ha semmilyen trauma nem hatna már rád, akkor milyen jövőt írnál magadnak? Ha választod a fájdalmak nélküli életet, szeretettel látlak március 4-én a Zéró összegű trauma testtanfolyamon.

Részletek és jelentkezés itt lehetséges

Szerző: dr.Hörömpő Andrea – Access Bars®-, Facelift®- és Testfacilitátor

Hasonló bejegyzések

MDDM – A megváltoztatás és transzformáció energiája

MDDM – A megváltoztatás és transzformáció energiája

Létezik egy energia az Access Consciousness®-ben, amivel képesek vagyunk megváltoztatni és transzformálni bármit. Gary Douglas, az Access alapítója ezt az energiát elérhetővé tette, annyit kér, hogy futtasd a természetben, vizeken, erdőkben, vagy bárhol ahol úgy érzékeled, hogy hozzájárulás lehet. A mostani időszakban segíthet a testünknek, mindenki számára hozzáférhető, ha szeretnéd kipróbálni, futtathatod te is magadon.

bővebben

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.
458 Shares
Share458
Tweet
Pin