Válj az Energiák Mesterévé! – 4 napos online program

60,000 Ft

A Válj az Energiák Mesterévé! 4 napos online program rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A világban minden energia. Te mennyire ismered ezeket az energiákat? Mennyire tudod megkülönböztetni őket? Mennyire igazodsz el közöttük? Hagyod-e, hogy mások az orrodnál fogva vezessenek, kihasználjanak? Mi van, ha ennek többé nem kell így lennie?

Minél inkább ismered az energiákat, annál magabiztosabb leszel.
Minél inkább használod az energiákat, annál könnyebben teremtesz.
Minél inkább figyelsz az energiákra, annál könnyebben kiigazodsz a kapcsolatok útvesztőjében.

Az energiák nem jók és nem rosszak. Az energiák csak azok, amik: energiák. Az, hogy milyen szándékkal, milyen célra és hogyan használunk egy energiát, az egyéni választások függvénye és felelőssége.

Az energiák uralnak téged, vagy Te uralod az energiákat?

Nem igazán van lehetőségünk sehol tanulni az energiákról. Ezért én most egy hiánypótló tanfolyamra hívlak!  Az elmúlt évek alatt sok minden kitisztult számomra az energiákkal kapcsolatban, és mostanra elismertem: habár megpróbáltam mindent, hogy tagadjam, de sokkal többet tudok az energiákról, mint azt eddig képzeltem. Szeretek írni és beszélni róluk, használni őket és varázsolni velük. És most ezen a tanfolyamon szeretném elkezdeni átadni a tudásomat mindazok számára, akik tisztánlátást szeretnének az energiák terén. A tematikát a következőképp tervezem:

  1. Energetikai és tudatosság alapok, energetikai éberség: A láthatatlan érzékelése. Mi van a láthatón, megfoghatón és a szavakon túl? Tudd, hogy tudsz, érzékelsz! Többet is, mint amit eddig elismertél.
  2. Képességed az energiákkal, a saját valóságod teremtése: Mi a TE valóságod? Hogyan teremtsd, hogyan tágítsd? És hogyan NE hasson rád mások valósága? Új világot teremteni. Mit jelent térből teremteni és a teret tartani?
  3. Energetikai teremtés: Az energiákkal kapcsolatos ítéletek feloldása és az energiák befogadása. Hogyan NE zárj ki semmmilyen energiát az életedből? Hogyan használd az energiákat a teremtéseidben? Teremtő és pusztító energiák: hajlandó vagy bármi lenni? A pénz, mint energia.
  4. A Manipuláció Mestere: Igaz vagy Hamis? Kételkedés vagy bizonyosság? Manipulálsz vagy téged manipulálnak? Mit tegyél, ha mást mondanak a szavak és a mögötte lévő energiák? Hinni és bízni – vagy ébernek lenni?
  5. Vonzások és Választások: Miért pont bizonyos személyekhez vonzódunk? És mi történik, ha ez a vonzalom már elmúlik? Hogyan ismerd fel az energiákat, és ennek köszönhetően a hazugságot és a manipulációt a kapcsolataidban?
  6. A Csodák valósága: Az energiák transzformációja. Rosszból jó, lehetetlenből lehetséges, elképzelhetetlenből elképzelhető. A csodák természetes tere – a Te valóságod is lehet!

 

Ha az energetikai éberséged beélesíted, egy olyan iránytűvel fogsz rendelkezni, amit életed végéig használhatsz!

A célom az, hogy megmutassam, az energiáktól nem félni kell vagy ellenállni nekik, hanem ébernek lenni rájuk, felismerni őket és helyzettől függően transzformálni, használni, elfogadni, vagy varázsolni velük.

Ha szeretnél az Energiák Mesterévé válni, tarts velem!

Az anyag a 2021. március hónapban tartott 4 napos online program felvételét tartalmazza. 4 x 104-170 perces hanganyagot, videót és mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

Ár: 60.000 Ft.

Fizetési mód: Barionon, vagy utaláson keresztül. Utalás esetén a letöltési linket manuálisan küldjük el számodra egy külön emailben. 

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin