Torok Csakra: Csakra Tudatosság Előadássorozat 5. rész

9,000 Ft

A Torok Csakra! A Csakra Tudatosság Online Előadássorozat rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A Csakra Tudatosság egy 2 hónapon keresztül átívelő online előadássorozat, amiben hetente ránézünk a csakrákra, és a hozzájuk kapcsolódó területeket, témákat, energiákat tisztítjuk ki és tudatosítjuk.

Ha a csakráid egyensúlyban vannak, és ha az egyes csakrákhoz tartozó területeket tudatosan működteted, akkor a tested energetikai rendszere is egyensúlyban van, és az életedet könnyedén és örömmel tudod teremteni, élni.

Az ötödik alkalommal a Torokcsakra területét vizsgáljuk meg. Ennek témái pedig a kommunikáció, nyitottság, önkifejezés, megnyílások és megmutatkozások.

A Torokcsakra hidat képez a gondolatok, elme, intuíció és az érzelmek, a szív között. Így lehetőség nyílik a kettő közötti esetleges ellentétek feloldására, a két terület összehangolásában lévő lehetőségek megvalósítására. Kimondani azt, ami a szívedben megjelenik. Hangot adni annak, aki vagy, amit szeretnél, amire vágysz.

Ebben az előadásban oldjuk azokat a nézőpontokat, energiákat, amelyek akkor sérültek, amikor kimondtunk/nem mondtunk ki érzéseket, fájdalmakat, gondolatokat, vagy amikor megmutattuk magunkat, amikor láthatóvá váltunk, netán amikor nem álltunk ki magunkért.

A kommunikációval kapcsolatos önítéleteink és korlátozó nézőpontjaink feloldásával lehetőségünk nyílik kilépni az önbüntető programokból és megengedésbe kerülni azzal, akik vagyunk. Mert kimondani valamit lehet nagyon könnyű, örömteli és élvezetes.

A kommunikáció könnyedségének és Önmagad megmutatásának, a sebezhetőséged felvállalásának, és a megnyílásnak a lehetőségére hívlak.

Mert a kimondásban óriási teremtő erő van. Ez lehet a teremtés első lépése, az a szikra, ami beindítja a megvalósítást. Ha a Torokcsakrád egyensúlyban van, akkor lehetőséged van a szavak erejének és hatalmának a teremtésbe való transzformációjára is.

Az anyag a 2021. június hónapban tartott  online program felvételét tartalmazza. 129 perces hanganyagot, videót és mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

Ár: 9.000 Ft.

Fizetési mód: Barionon, vagy utaláson keresztül. Utalás esetén a letöltési linket manuálisan küldjük el számodra egy külön emailben. 

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin