Napfonat Csakra: Csakra Tudatosság Előadássorozat 3. rész

9,000 Ft

A Napfonat Csakra! A Csakra Tudatosság Online Előadássorozat rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A Csakra Tudatosság egy 2 hónapon keresztül átívelő online előadássorozat, amiben hetente ránézünk a csakrákra, és a hozzájuk kapcsolódó területeket, témákat, energiákat tisztítjuk ki és tudatosítjuk.

Ha a csakráid egyensúlyban vannak, és ha az egyes csakrákhoz tartozó területeket tudatosan működteted, akkor a tested energetikai rendszere is egyensúlyban van, és az életedet könnyedén és örömmel tudod teremteni, élni.

A harmadik alkalommal a Napfonat csakra területét vizsgáljuk meg. Ennek témái pedig az erő, hatalom, önbizalom, a zsigeri érzések, ösztönök, tudás.

Ez a csakra a személyiség és az egyéniség központja, így ha akadályok nélkül működik, akkor kirobbanóan magabiztosnak és erőteljesnek érezhetjük magunkat. Tisztában vagyunk azzal, kik vagyunk, és ezt önítéletek nélkül éljük. Nem rejtegetjük magunkat, hajlandóak vagyunk megmutatkozni és erőnket, képességeinket használva teremteni.

Ebben az előadásban az erőtlenség hazugságainak feloldásával és az erőnkhöz, képességeinkhez kapcsolódással megnyitjuk magunkat a „vagyok aki vagyok” szégyen, bűntudat és félelmek nélküli elismeréséhez.

Az erőnkhöz és a képességeinkhez való hozzáféréssel, az erőközpontunk aktiválásával stabilizáljuk a magabiztosságunkat, aminek köszönhetően túlléphetünk a múltunkon, szokásainkon, társadalmi, családi elvárásokon, és elkezdhetjük itt és most a jelenben élni azt, akik valójában vagyunk.

Az első három csakránk felel az anyagi síkért, így az erő-önbizalom-magabiztosság – teremtés – kreativitás – biztonság – bizalom – bőség – területeinek összekapcsolásával olyan energetikai transzformációt végzünk és stabilitást teremtünk, amely elősegíti, hogy az életünket a jövőben egy új anyagi síkon, új valóságban élhessük.

Az anyag a 2021. május hónapban tartott  online program felvételét tartalmazza. 110 perces hanganyagot, videót és mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

Ár: 9.000 Ft.

Fizetési mód: Barionon, vagy utaláson keresztül. Utalás esetén a letöltési linket manuálisan küldjük el számodra egy külön emailben. 

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin