Mintákon Túl Telecall sorozat – 1. Az anyai mintákon és a női sztereotípiákon túl

15,000 Ft

Az anyai mintákon és a női sztereotípiákon túl online előadás anyaga letölthető

Termékleírás

Mennyire hatnak az anyai minták és a női sztereotípiák a kapcsolataidra, a pénzügyeidre, a munkádra, a gyermekeddel való kapcsolatodra?

Mennyire határozza meg az életed az, hogy mit kaptál, tanultál anyukádtól? Mennyire fogadott el, milyen nézőpontja volt rólad, az életről, a lehetőségekről, hogy mi lehetséges és mi nem lehetséges? Mennyire volt törődő, és ezt hogyan fejezte ki? Megengedésben volt-e veled, bízott-e benned, vállalta-e a sebezhetőségét és hálás volt-e neked azért, hogy az életébe érkeztél? 

Ha az anyai minták és a női sztereotípiák nem számítanának, ki lennél ma és milyen életed lenne? 

Ha nem azonosulnál és nem ellenállnál anyukádnak, milyen életed lenne?

Mennyire határozza mindez meg azt, hogy Nőként hogyan működsz, vagy Férfiként milyen a kapcsolatod a Nőkkel? Mennyire ragasztanak be az anyai, nagyanyai, családi női minták és a női sztereotípiák, hogy az a Nő legyél, aki valójában vagy? Illetve Férfiként olyan Nőhöz kapcsolódj, aki valójában hozzájárulás számodra?

Ebben az előadásban ránézünk arra, hogy milyen élet vár rád az anyai mintákon és a női sztereotípiákon túl. Éberséget kaphatsz arra, hogy mi lehetséges számodra, ha kilépsz a „normálisnak” tartott, ám számodra nem biztos, hogy működő nézőpontokból.  

Mi van a sérelmeken, a múlton, a megfelelésen, az ítéleteken, az általánosításokon, a sztereotípiákon túl?

Egyszerre tisztítjuk a családi és a kollektív nőiség energiákat, hogy könnyedén élhesd meg akár Nőként akár Férfiként azt a női minőséget, ami benned rejlik.

Ha hív a lehetőség és szeretnél egy más minőségben újjászületni, szeretettel várlak!

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
165 Shares
Share165
Tweet
Pin