Korona Csakra: Csakra Tudatosság Előadássorozat 7. rész

9,000 Ft

A Korona Csakra! A Csakra Tudatosság Online Előadássorozat rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A Csakra Tudatosság egy 2 hónapon keresztül átívelő online előadássorozat, amiben hetente ránézünk a csakrákra, és a hozzájuk kapcsolódó területeket, témákat, energiákat tisztítjuk ki és tudatosítjuk.

Ha a csakráid egyensúlyban vannak, és ha az egyes csakrákhoz tartozó területeket tudatosan működteted, akkor a tested energetikai rendszere is egyensúlyban van, és az életedet könnyedén és örömmel tudod teremteni, élni.

Hetedik, utolsó alkalommal a Koronacsakra területét vizsgáljuk meg. Ennek témái pedig a tudás, tudatosság, az isteni énünkkel való egyesülés, egységközösség, béke.

A Koronacsakra megnyitásával a teljességhez és az egység energiájához nyílnak kapuk. Ebben a térben általánossá válik a megengedés, béke, ítéletmentesség, hála, a feltétel nélküli szeretet energiájából való élet és teremtés. Ennek az egység élménynek a kérésével és választásával az isteni teljesség manifesztálásaként tudunk magunkra tekinteni.

 Az eddigi, korlátokon és lemondásokon alapuló valóságunk összedöntése után egy tudáson, teljességen és egységen alapuló valóságot teremtünk. Amiben elégedetté válunk az életünkkel, éberek vagyunk a lehetőségeinkre, és a választásaink révén itt és most képesek vagyunk megvalósítani a „földi Mennyországot” – szívben, lélekben és az anyagban, vagyis a saját életünkben is.

 Mert az új életben már a teljesség, öröm, könnyedség, bőség vár ránk. Ez az új valóság, ami mindenki számára elérhető lehetőségként. Megvalósítani pedig mindenki saját maga fogja a választásai által.

 A Koronacsakrához érve összekötjük ennek az energiáját és lehetőségeit a Gyökércsakrával, ezáltal a teljes csakra rendszert és csakra tudatosságot aktiválva a testünk energiarendszerében harmóniát és egyensúlyt teremtünk.

 A csakrák teljes újra hangolása lehetőséget ad arra, hogy ezeket az új energiákat már a maguk természetességében éld meg, hogy ez legyen az új életed, új valóságod alapja. Ha velem tartasz mind a hét alkalommal, akkor lehetőséged nyílik arra, hogy hozzászoktasd a szervezetedet, működésedet ehhez az új valósághoz, új szokásokat tudsz elindítani, kevesebbet fogsz a múlt felé visszatekinteni és magabiztosabbá válsz a jelenedben és tudatosabbá a jövőd vonatkozásában.

Ezen alkalommal felrakjuk a koronát az eddigi folyamatokra, megerősítve és lehorgonyozva az új energiákat és ezáltal letéve egy új valóság alapjait.

Az anyag a 2021. június hónapban tartott  online program felvételét tartalmazza. 116 perces hanganyagot, videót és mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

Ár: 9.000 Ft.

Fizetési mód: Barionon, vagy utaláson keresztül. Utalás esetén a letöltési linket manuálisan küldjük el számodra egy külön emailben. 

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin