Háztisztítás – Beszélgetés az Entitásokkal Speciális Intro tanfolyam

30,000 Ft

A Háztisztítás – Beszélgetés az Entitásokkal Speciális Intro tanfolyam rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Hogyan használhatod az entitásokra való éberségedet és a velük való képességedet úgy, hogy könnyebbé tegye az életedet, örömöt hozzon az otthonodba vagy éppen sikeressé tegye a vállalkozásodat?

Tanuld meg, hogyan tisztíts energiákat és entitásokat, amelyek a házadban, ingatlanodban vannak. Ezek az elképesztően egyszerű eszközök és tisztítások „szellem mentessé” tesznek bármilyen ingatlant.

Egyrészről az ingatlanoknak is vannak entitásaik, valamint bármelyik házban, lakásban lehetnek entitások, amelyek meg is akadályozhatnak, visszafoghatnak vagy rossz kedvet okozhatnak, de olyanok is, amelyek hozzájárulások lehetnek a teremtéseidhez.

Az éberséged az entitásokra ajándék. Legyél éber milyen entitások hozzájárulások a lakásodhoz, házadhoz és melyek nem. Legyenek eszközeid hozzájuk!

Ezen a speciális intro tanfolyamon ránézünk kifejezetten az ingatlanokhoz kapcsolódó entitásokra és hogy hogyan állj hozzá, hogyan viszonyulj hozzájuk és milyen eszközeid lehetnek velük.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin