Harmadik szem Csakra: Csakra Tudatosság Előadássorozat 6. rész

9,000 Ft

A Harmadik szem Csakra! A Csakra Tudatosság Online Előadássorozat rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A Csakra Tudatosság egy 2 hónapon keresztül átívelő online előadássorozat, amiben hetente ránézünk a csakrákra, és a hozzájuk kapcsolódó területeket, témákat, energiákat tisztítjuk ki és tudatosítjuk.

Ha a csakráid egyensúlyban vannak, és ha az egyes csakrákhoz tartozó területeket tudatosan működteted, akkor a tested energetikai rendszere is egyensúlyban van, és az életedet könnyedén és örömmel tudod teremteni, élni.

Hatodik alkalommal a Harmadik szem csakra területét vizsgáljuk meg. Ennek témái pedig az intuíció, éberség, a láthatatlan világa, az energiákra való éberség és az ebből való teremtés.

A Harmadik szem csakra a belső látás, a szellemi élet központja. A teljesség megismerésének folyamatában jelentős szerepet játszik. Összeköti a láthatót a láthatatlannal. Ehhez a csakrához érve a láthatatlan felé tudjuk megnyitni magunkat.

Ebben az előadásban oldjuk azokat a nézőpontokat, energiákat, amelyek akkor sérültek, amikor rosszá voltunk téve, bántalmazva voltunk az éberségünk és a láthatatlannal kapcsolatos képességeink miatt. Oldjuk az ítéleteket, hazugságokat, amikor bántalmaztak emiatt mások, és az önítéleteket, amikor magunkat tettük rosszá miatta.

Erősítjük az éberségünkbe és az energiákba vetett hitünket és felszínre hozzuk azokat a képességeinket, amelyek segítenek abban, hogy ezen a területen sokkal otthonosabban mozogjunk.

Az új valóság az éberség alapú választásokon alapul, így ha szeretnél erre alapozva teremteni a jövőben, akkor az éberségedet, intuíciódat, megérzéseidet érdemes edzeni. A képességeidben való kiteljesedés egy mérföldköve lehet, ha kitisztítod ennek a csakrának a blokkjait és békébe kerülsz az ezen a téren lévő képességeiddel.

Hajlandó vagy-e érzékelni a láthatatlant és tudni, hogy amit érzékelsz, az igaz? A kétségek felszámolásával a tisztánlátás és a tisztán érzékelés felé nyitjuk meg magunkat ebben az előadásban.

Az anyag a 2021. június hónapban tartott  online program felvételét tartalmazza. 124 perces hanganyagot, videót és mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

Ár: 9.000 Ft.

Fizetési mód: Barionon, vagy utaláson keresztül. Utalás esetén a letöltési linket manuálisan küldjük el számodra egy külön emailben. 

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin