Entitások és a Mentális zavarok – Speciális Intro tanfolyam

30,000 Ft

Az Entitások és a Mentális zavarok Speciális Intro tanfolyam rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Mi van akkor, ha az emberek, akik azt mondják, hogy hangokat hallanak, tényleg hangokat hallanak? Szellemek hangjait. Mi van akkor, ha azok a dolgok, amiket mentális betegségeknek hívunk valójában extrém entitás éberségek, csak nincs róla tudatosságuk, tudásuk?

Az olyan mentális betegségek egy része, mint a skizofrénia, bipoláris zavar, többszörös vagy borderline személyiségzavar, kötődhet entitásokkal kapcsolatos képességekhez.

Az Access Consciousness® eszközeivel lehetőséget kapsz arra, hogy kezelni tudd a képességeidet és ne kelljen a megőrüléstől tartanod az entitásokkal való képességeid miatt.

A Talk To The Entities® eszközei hozzájárulnak ahhoz, hogy éberséget és tudatosságot választva túlteremts bármilyen mentális betegséget és kezedben tartsd az entitásokkal való képességedet úgy, hogy az többet teremtsen számodra és soha többé ne kelljen félned tőle.

Mi van, ha az, amit betegségnek hiszünk valójában képesség?

Ez a tanfolyam hozzájárulás lehet számodra akkor is, ha a környezetedben van valaki, aki mentális zavarokkal küzd. Az eszközökkel éberséget és tudatosságot adhatsz számára, hogy van választása és tudja a helyzetét, erejét, képességeit kezelni úgy, hogy az ne vegye át többé a hatalmat és irányítást felette.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin