Entitások és a Függőség – Speciális Intro tanfolyam

30,000 Ft

Az Entitások és a Függőség Speciális Intro tanfolyam rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

Függőségek: Drogok, gyógyszerek, alkohol, játék, szex, ételek. Legyen szó bármiről, a függőségekhez számtalan entitás csatlakozhat.

Idővel ezek az entitások átveszik a test felett az uralmat, a céljuk az, hogy a függőséget fenntartsák és sokszor már ezek az entitások esznek, isznak, drogoznak valójában, a függő személy másodlagos szerepet tölt csak be a saját életében.

Éppen ezért ezeknek az entitásoknak a célja a tudattalanság és a függőség fenntartása, az erőtlenítésben tartás. Hiszen az a személy, aki az erejébe állt, nem befolyásolható, nem kontrollálható és azokhoz nem tudnának csatlakozni sem.

A függőség mindig egy választás, ami mögött az éberségünk lekapcsolása áll. Sokszor kapcsolódik hozzá az áldozatszerepbe való beragadás, az, hogy a személy nem akar jelen lenni az életében és el akarja kerülni a képességét, éberségét, tudatosságot. De az is csak egy választás, hogy ebből kilépünk.

Hajlandó vagy túllépni a függőségeken, hajlandó vagy a legfőbb entitás lenni az életedben?

A Talk To The Entities®, vagyis a Beszélgetés az Entitásokkal eszközei segítenek abban, hogy az életedet függőségek nélkül tudd élni. Akkor is nagy hozzájárulás lehet, ha nem te magad vagy függő, hanem a környezetedben valaki más, így hozzájárulás tudsz lenni számára, hogy a függőségéből kilépjen.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin