Csillag, aki valójában vagy

12,000 Ft

A Csillag, aki valójában vagy rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

2021 a Ragyogás Éve! Választod-e azt, hogy csillagként ragyogsz egész évben?

Az elmúlt két évben minden évre volt egy „nagy választásom”. 2019-ben a Könnyedséget, 2020-ban az Örömöt választottam, 2021 pedig a Ragyogás éve lesz számomra.

Megmutatom, hogy én hogyan csinálom és eszközöket adok számodra, hogy 2021-et már egy teljesen más működéssel, eredményekkel és életminőséggel zárd.

Újévi fogadalmak helyett, válassz olyan eszközöket, amelyek egész évben hozzásegítenek ahhoz, hogy Ragyogj! A ragyogás belülről fakad, a lényed forrásából születik, azáltal, hogy örömben és teljességben vagy.

Ragyogj, mert élvezed azt, AKI VAGY és ragyogj annak köszönhetően, AMIT TEREMTESZ!

A Létezés, vagyis a Lenni és a Teremtés, vagyis a Tenni „egyensúlyára” és varázslatára nézünk rá ebben a programban, hogy megalapozhasd vele a ragyogással teli 2021-es évedet.

Hogy a lenni, vagy a tenni többé már ne legyen kérdés számodra!

 6 napot és 6 témát érintünk a Létezés, a „Lenni” területén: A Létezés arról a TÉRRŐL és NAGYSÁGRÓL szól, amiben és ami által teremteni tudsz.

ERŐ: Bizonytalanság helyett Határozottság. Beleállok az Erőmbe és megmutatom magam.
KÉPESSÉG: Kételkedés helyett Önbizalom. Vagyok, aki vagyok, tudom, amit tudok. Már nem félek, és nem szégyellem használni sem az erőmet sem a tudásomat.
LEHETŐSÉGEK: Problémák és nehézségek helyett lépj a lehetőségek birodalmába! A nézőpontjaid áttranszformálása arról, mi lehetséges számodra.
ÉBERSÉG: A varázspálcád és a legértékesebb kincsed. Ítéletek helyett varázsolj az éberségeddel!
MEGENGEDÉS: Elvárások, megfelelés, függőségek helyett a szabadságod kulcsává válik. Megengedés először Önmagad, majd mások felé. Ez a jövő kapcsolatainak kulcsa!
ELISMERÉS: Ami az egész lényedet összefogja, és a NAGYSÁGODBA beleállít. A végső korona a ragyogásodhoz.

6 napot és 6 témát érintünk a Teremtés, vagyis a „Tenni” területén: A teremtés arról szól, hogy ha beleállsz Önmagad nagyságába, erejébe, tudásába, képességeibe, akkor mire vagy képes, mi lehetséges számodra, MIT tudsz teremteni?

HONNAN INDULSZ: Miben vagy és mivel teremtetted? És hogyan tudod megváltoztatni? A felelősség és az Erő visszavétele. Éberségek, kérdések, lehetőségek.
MIRE VÁGYSZ: Vágytól a valóságig. Mi különbözteti meg az álmokat, vágyakat, célokat és azok valóra váltását? Hogyan ne ragadj bele az álmodozásba, hanem váltsd valóra és ÉLD az álmaidat!?
MIT VAGY HAJLANDÓ TENNI ÉRTE: A Tudás és Éberség alapú Választásoké a jövő. A tudatos teremtés képlete – hogyan alkalmazd hatékonyan és könnyedén?
BEFOGADÁS, SIKER, ÖRÖM: A teremtés koronája, a ragyogás öröme, a siker élvezete. Akivé válsz a teremtéseid által.
PÉNZÜGYI VALÓSÁGOD ÁTTRANSZFORMÁLÁSA: Lemondás helyett túlteremtés. A bőség és gazdagság manifesztálása a valóságodban.
MEGÚJULÁS A KAPCSOLATAIDBAN: A méltatlan, függőségi, lehúzó, korlátozó kapcsolatok elengedése, Önmagad tisztelete, választása. Megújulás kapcsolaton belül vagy új kapcsolódásokban.

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin