Csakra Tudatosság Előadássorozat 1-7. rész

63,000 Ft

 A Csakra Tudatosság Online Előadássorozat rögzített anyaga. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A Csakra Tudatosság egy 7 részes előadássorozat, amiben ránézünk a csakrákra, és a hozzájuk kapcsolódó területeket, témákat, energiákat tisztítjuk ki és tudatosítjuk.

Ha a csakráid egyensúlyban vannak, és ha az egyes csakrákhoz tartozó területeket tudatosan működteted, akkor a tested energetikai rendszere is egyensúlyban van, és az életedet könnyedén és örömmel tudod teremteni, élni.

Az első alkalommal az első, Gyökér csakra területét vizsgáljuk meg. Ennek témái pedig a Bizalom, Biztonság, Befogadás és a Bőség.

 

A második alkalommal a Szex csakra területét vizsgáljuk meg. Ennek témái pedig az érzések és érzékiség, szexualitás, kreativitás, öröm, kapcsolatok, teremtés.

 

A harmadik alkalommal a Napfonat csakra területét vizsgáljuk meg. Ennek témái pedig az erő, hatalom, önbizalom, a zsigeri érzések, ösztönök, tudás.

 

A negyedik alkalommal a Szívcsakra területét vizsgáljuk meg. Ennek témái pedig a szeretet, önszeretet, együttérzés, Önmagunk elfogadása, nagylelkűség, hála.

 

Az ötödik alkalommal a Torokcsakra területét vizsgáljuk meg. Ennek témái pedig a kommunikáció, nyitottság, önkifejezés, megnyílások és megmutatkozások.

 

Hatodik alkalommal a Harmadik szem csakra területét vizsgáljuk meg. Ennek témái pedig az intuíció, éberség, a láthatatlan világa, az energiákra való éberség és az ebből való teremtés.

 

Hetedik, utolsó alkalommal a Koronacsakra területét vizsgáljuk meg. Ennek témái pedig a tudás, tudatosság, az isteni énünkkel való egyesülés, egységközösség, béke.

 

Az anyag a 2021. május-június hónapban tartott  online program felvételét tartalmazza. 96, 110, 116, 124, 129, 133, 137 perces hanganyagokat, videót és mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

Ár: 63.000 Ft.

Fizetési mód: Barionon, vagy utaláson keresztül. Utalás esetén a letöltési linket manuálisan küldjük el számodra egy külön emailben. 

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin