A benned élő NŐ felszabadítása és a Szerelem Szabadsága, a Szabadság Szerelme együtt

42,000 Ft

A benned élő NŐ felszabadítása 3 napos online workshop, a Szerelem Szabadsága, a Szabadság Szerelme 3 napos online előadássorozat, illetve a Szex Csakra – Csakra Tudatosság Előadássorozat 2. részének rögzített anyagait tartalmazza. Olvasd, hallgasd, nézd meg videón!

Termékleírás

A benned élő NŐ felszabadítása

Hogyan élj Nőként úgy, hogy a női energiáidból működsz, teremtesz és kapcsolódsz másokhoz? Hogyan legyél egyszerre “erős”, és éld meg a női lágyságot, kedvességet, finomságot, passzívabb befogadó minőséget?

Egy Nő életében megvan annak az ideje, amikor az aktívabb, férfias energiák dominálnak benne, amikor megéli és felfedezi az aktívabb teremtő erejét és azt, hogy mit képes teremteni akár egyedül is. És megvan annak is az ideje, amikor ezt már ismeri és szívesen lépne ezen túl, hogy megismerje egy másik oldalát. Nőként az Önmagunkként létezés egy kihívásokkal teli, izgalmas felfedezése mindez: Hogy megengedjük-e magunknak ezeknek a női energiáknak a választását, megélését?

Nőként ezer arcunk van, és több minőségben vagyunk képesek jelen lenni. Ennek a felfedezése mindenki számára egy izgalmas és teljesen egyéni út, amiben ha kéred és választod, az Élet megmutatja, hol vannak képességeid, lehetőségeid és tudásod.

Minden Nő Varázslónő, aki képes a legnagyszerűbb teremtésekre, és arra, hogy az eszköztárából pont azt a varázspálcát húzza elő, ami egy helyzet megoldásához szükséges. A női erő  nem ismer lehetetlent, és ez a varázslás a teremtés lehetőségeinek nagyszerűségeit rejti magában.

Minden Nő Látó, aki képes érzékelni a láthatatlant és annak csatornája lenni. A női éberség megnyitása a láthatatlan felé utat nyit ahhoz, hogy a világot Nőként a maga teljességében éljük meg. A női éberség tudatosítása és használata olyan plusz eszköztárat nyújt számodra, amivel megnyitod magad a végtelen felé.

Minden Nő Gyógyító, aki képes arra, hogy a múlt sebeit és fájdalmait gyógyítsa. És ha megengedi magának, akkor Szexuális gyógyító is lehet, aki a szexuális energia tiszta működtetésével óriási transzformációra képes. A női szív óriási transzformációra képes, ha hagyjuk, ha megengedjük, ha merjük felfedezni.

A Nő képes arra, hogy összekösse az Éget a Földdel, ennek köszönhetően a teremtés csodájának egy nélkülözhetetlen mozaik darabkája.

Önmagunk kiteljesedésének egyik lépése, hogy elismerjük és megengedésbe kerüljünk ezen női, lágyabb, befogadóbb minőségeinkkel, és megtanuljuk tudatosan működtetni a bennünk élő
ERŐT, KÉPESSÉGET ÉS TUDÁST.

A nőiségünkkel kapcsolatos sérüléseink gyógyításávalönbizalmunk helyreállításával és önszeretetünk fokozásával megtapasztalhatóvá válik, hogy milyen lehetőségeink vannak Nőként, és hogyan élhetjük meg Önmagunk teljességét. Akár egyedül, akár egy Férfi oldalán.

A szívünk, a teremtő- és varázserőnk és az éberségünk tudatosításával és ítéletmentes használatával aktiválhatjuk a női energiáinkban rejlő lehetőségeket, hogy elkezdjük élni azt a NŐT, akik valójában vagyunk.

Ezen a workshopon nem szerepekre és feladatkörökre nézünk rá, hanem erre a három minőségre, hogy ne kelljen rejtőzködnünk vagy szégyenkeznünk többé, hanem a blokkokat és ítéleteket feloldva, a megengedés és elismerés terébe érkezve örömmel élvezhessük azt, hogy NŐK vagyunk.

Ki az a benned élő (Isten)Nő, aki felszabadulni vágyik, hogy Önmaga teljességében ragyogjon?

 

A Szerelem Szabadsága, a Szabadság Szerelme

A szerelemmel kapcsolatban számtalan téveszme, hazugság, fájdalom, történet, nézőpont, eskü, ígéret fogadalom él bennünk. Ennek az előadássorozatnak a célja, hogy felszabadítson azokból a nézőpontokból és döntésekből, ahol a szerelem, mint korlát és kötöttség él bennünk, és megmutassa, hogy a szerelem valójában milyen hozzájárulás tud lenni a teljességünkhez, és egy lemondások, hiányok nélküli boldog és szabad élethez.

Aki éli a szerelmet, az szívében szabad. A szerelem felszabadít, így a lélek szabadsága segít a fizikai szabadságunk megélésében is.

A szerelem, mint energia sokféleképpen megmutatkozhat az életünkben: Szerelmesek lehetünk magába az életbe, a munkánkba, a természetbe, egy Férfibe, Nőbe. Akárhogy is mutatkozzon meg ez a felemelő energia az életünkben, segít abban, hogy Önmagunk teljességében ragyoghassunk. Szabadon.

A szerelem és a tudatosság nem zárja ki egymást, sőt. A szerelem hozzájárulás lehet a tudatosságunkhoz, és a szerelem tudatosan működtetve életünk legnagyszerűbb élménye lehet.

Témák, amelyeket érintek az előadásokban (a teljesség igénye nélkül):

SZERELEM MÚLTUNK és A JELEN LEHETŐSÉGEI

 • Kilépés a szerelem múltunk alól: Szerelem sérüléseink és fájdalmaink, tévhitek és hazugságok a szerelemről
 • A szerelemhez fűződő ítéletek, önítéletek feloldása
 • Szerelem és szenvedés – szerelem és szenvedély: Az érzelmi intenzitások és a szerelemhez kapcsolódó szenvedés- és hiányprogramok feloldása.
 • Szerelmi függőségek elengedése: Ragaszkodások, megkötések, függőségek és a lemondás, elvesztés energiájának kioldása.
 • A szerelem tisztasága: A múltbeli szerelmi kötések, mágiák, manipulációk feloldása.
 • Megengedni magunknak a szerelmet: A szerelem elutasítása, mint az önbüntető programok egyik formája.
 • Védekezőprogramok a szerelem ellen: A szerelem befogadása.
 • Szerelem a tudatosságban, tudatosság a szerelemben: Hogyan lehet hozzájárulás a szerelem a tudatossághoz és hogyan működtesd a tudatosságot a szerelemben.
 • A szerelem, mint lehetőség a jelenben

A SZERELEM EREJE, ENERGIÁJA ÉS VÁLASZTÁSA

 • Definíciók nélkül: A szerelem, mint energia és létállapot.
 • Szerelem és az éberség: A bizalom, (vak)hit, éberség és a szerelem kapcsolata.
 • Párkapcsolat szerelemmel vagy anélkül: Hogyan erősítheti a szerelem a párkapcsolatot?
 • Szerelem és a „harmadik fél”: Amikor a szerelem a párkapcsolaton kívülről érkezik meg. Rombolhat-e a szerelem?
 • A szerelem választása: A „nincs választásom a szerelemben” nézőpont feloldása. A szerelem választásához kapcsolódó korlátozó hitrendszerek feloldása.
 • A szerelmes Nő ereje: A lehetetlen lehetségessé transzformálása.
 • A Férfiak és a szerelem: A Férfiak viszonya a szerelemhez és a szerelmes nőhöz.
 • A szerelem, mint a változás forrása: A szerelem megállít vagy motivál?
 • A szerelem, mint gyógyító erő: Gyógyítani és gyógyítva lenni a szerelem által.

A SZABADSÁG ÉS A SZABAD ÉLET MEGTEREMTÉSE

 • Szívtudatosságból teremtés: a jövő teremtésének alapja
 • A szív szabadsága, a lélek szabadsága és ennek manifesztálása
 • A szerelem, mint teremtő erő: A szerelem energiájának áttranszformálása a teremtéseinkbe.
 • Szerelem és a bőség: Hogyan teremts anyagi bőséget és anyagi szabadságot a szív erejét és a szerelem energiáját használva?
 • Szerelmesnek lenni az életbe, a munkába, a szerelem energiájának megélése a párkapcsolaton túl
 • Egység, Beteljesülés és Öröm: A szabadság és a szerelem együttes megélése
 • A beteljesült szerelem lehetősége és csodája.

 

Ár: 42.000 Ft.

Az anyag tartalmazza a  2021. április-május hónapban tartott 3-3 napos online program felvételét, a Benned élő NŐ felszabadítása online workshopot mely 3 x 111-138 perces illetve a Szerelem Szabadsága, a Szabadság Szerelme online előadássorozatot 3 x 96-115 perces hanganyagot, videót és mp3-at és a felvételek írásos kivonatát is. A megvásárlás után letölthető és bármikor meghallgatható, elolvasható.

Az előadássorozaton résztvevők számára a 2021. május 18-i Szex Csakra: Csakra Tudatosság Előadássorozat 2. része ajándék, mely 133 perc!

Fizetési mód: Barionon, vagy utaláson keresztül. Utalás esetén a letöltési linket manuálisan küldjük el számodra egy külön emailben. 

0 Értékelés

Vélemények

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Kosár
 • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin