Facilitálás

Tudd, hogy tudsz! Én csak segítek felszínre hozni a tudásodat!

Mi is az a facilitálás?

Tudom, hogy furcsa szó, de nincs rá igazán jó magyar fordítás. A facilitátor – jelen esetben én – ahhoz segítelek hozzá, hogy hozzáférj ahhoz a belső tudásodhoz, amit csak TE tudsz, ami ott van benned. Segítek, hogy megtudd, mi működik valójában Neked, és mi az, ami könnyű, épp ezért igaz számodra jelen pillanatban.

A facilitálás során olyan külső nézőpontot nyújtok és ítélet mentes, megengedő teret nyitok, amelynek köszönhetően hozzáférést kapsz Önmagadhoz. Éberséget adok, hogy a problémát lehetőséggé transzformáld, hogy ránézz, elismerd és használd a képességeidet és általuk egy nagyobb lehetőségekre nyíló, teljesebb valóságot teremts. Könnyebben, mint amihez eddig hozzászoktál.

Mi NEM a facilitálás?

Nem adok tanácsot, nem mondom meg, mit tegyél vagy mit ne tegyél, nem próbállak a saját igazamról vagy további fix dogmákról, nézőpontokról meggyőzni. És semmiképp nem választok, döntök, cselekszem helyetted.

Kiknek segíthet egy facilitálás?

A facilitálás nem működik mindenkinek. Csak azoknak, akik hajlandóvá váltak arra, hogy a saját életükért felelősséget vállaljanak. Éppen ezért külső irányítás nélkül – a facilitátort és a kérdéseit eszközként használva – merik meghozni a választásaikat.

Hogyan működik egy facilitálás?

A facilitálás egy szóbeli beszélgetés, ami történhet személyesen vagy online. A facilitálás közben kérdezni fogok, nem válaszokat adni. Ugyanis a kérdések által tud felszínre kerülni benned bármi elfojtás, vágy, képesség, éberség, lehetőség, ami most is ott van benned, és aminek köszönhetően TE magad fogod megtalálni azt az utat, ami számodra működik, ami számodra megoldás lesz jelenlegi helyzetedben. A facilitálás célja tehát hogy megerősítsen Téged a saját tudásodban.

Az online konzultáció/facilitálás lépései:

JELENLEG SZÓBELI KONZULTÁCIÓRA ÉS KEZELÉSRE KORLÁTOZOTTAN VAN LEHETŐSÉG ÉS CSAK AZOK SZÁMÁRA AKIK MÁR VÉGEZTEK ACCESS BARS TANFOLYAMOT. 

Ha Access Bars kezelőt keresel, itt számos kezelőt találsz, ajánlom őket szeretettel, szinte mindenki nálam végzett tanfolyamokat: Access kezelők és facilitátorok

Ha úgy szeretnél kezelést – konzultációt hogy már végeztél Access tanfolyamot, akkor jelentkezz a kapcsolati űrlapon vagy írj nekem emailben a hello@horompoandrea.hu email címre.

Milyen életterületeken segíthet?

Megoldást jelenthet, ha úgy érzed megakadtál, konkrét kapcsolati, párkapcsolati, pénzügyi, munkahelyi élethelyzetre, problémára, de akkor is, ha csak egyszerűen változást szeretnél az életedben és nem tudod merre indulj.

A facilitálás ideje tőled függ:
30 perc – 15.000 Ft
60 perc – 30.000 Ft 

Helyszín: Online (skype-on) vagy személyesen. Utóbbira Szegeden rugalmasan, előre egyeztetett időpontban, vagy Budapesten a megadott napokon van lehetőség.

Budapesten általában havonta két napot töltök, így időpontot ennek figyelembe vételével kérj. Jelenlegi szabad időpontokat itt találod: ESEMÉNYEK

Jelentkezni az oldalsávban található űrlapon tudsz. Megjegyzésbe írd be, hogy melyik időpont lenne jó számodra. A jelentkezés után 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot. Ha további kérdésed lenne, írj a hello@horompoandrea.hu email címre vagy itt: KAPCSOLAT.

Ha a szóbeli facilitálás mellett Access Bars kezelést is választanál, olvass róla a KEZELÉSEK menüpontban.
Ha az Access Barst megtanulnád, rendszeresen tartok TANFOLYAMOKAT több városban. A konzultációs, kezelői napokat és a tanfolyamok idejét megtalálod itt: ESEMÉNYEK 

Jelentkezés:

Jelentkezem:

Adatvédelem

Ha szeretnél konzultációt, facilitálást

Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.
0 Shares
Share
Tweet
Pin