Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Válj Naggyá, Légy Hálás! 21 napos ajándék online program Andival

2021 december 11 @ 7:00 du. - 2021 december 31 @ 7:00 du.

 Be Great, Be Grateful!

vagyis

Válj Naggyá, Légy Hálás!

A hála mutatja meg a nagyságodat és a nagyszerűségedet. Az igazán nagy emberek a hála energiájából élik és teremtik az életüket. Aki hálás, annak nyitva a szíve, meglátja Önmagában és másokban is a nagyszerűséget, elismer. A hála egy nagyon magas rezgésű energiateret nyit meg, ahol a könnyedség, bőség, öröm az általános. A létezés könnyedsége, a teremtés öröme, Önmagunk és egymás felemelése.

A hála tudatos választásával és élésével a tudatodat és a fókuszodat arra helyezed, ami VAN az életedben, nem pedig arra, ami nincs, vagy ami lehetne. Ha pedig ezt a gondolkodásmódot ÉLETMÓDDÁ változtatod, akkor teljesen megreformálod az életed és a valóságodat!

Azt mondják, 21 nap alatt egy új szokást tudunk az életünkben általánosítani, így ez 21 napos program az én ajándékom számodra ahhoz, hogy az évet egy sokkal magasabb energiaszinten és tudatossággal zárd, mint ahogy elkezdted.

Búcsúzz 2021-től úgy, hogy 21 napig folyamatosan éled a hálát az életedben!

Ennek köszönhetően indítsd 2022-őt egy friss, hálával, elismeréssel, szeretettel teli könnyed és örömteli energiában.

A 21 napos programban tudatosan fókuszálunk és éljük a hála energiáját, ehhez pedig írásokkal, videókkal, élő bejelentkezésekkel, posztokkal szeretnék segíteni.

Kezdés: 2021. december 11. 19 óra – egy Zoom online előadással. (A Zoom terem 100 fő számára érhető el élőben.)

A programhoz való csatlakozás ingyenes. Itt tudsz csatlakozni: Válj naggyá, Légy hálás! Facebook csoport

A program teljes anyagát egy drive linken is elérhetővé teszem és egyes részleteket megosztok a Varázsoljunk Csodákat Együtt csoportban és a Lélekmozaikok oldalon. A programban lesznek online zoom előadások, de ennek napjai és időpontjai később lesznek meghatározva és a csoportban lesz kitéve.

Ezzel a 21 napos programmal megalapozunk a 2022-es évnek, és a 2022. január 11-én kezdődő SZÍVBŐL… Előadássorozatnak, amire december 11-22 között karácsonyi kedvezményes áron jelentkezhetsz.

Mert a 2022-es év már egyre intenzívebben fog szólni az eddig megtanultak gyakorlatba történő átültetéséről és megvalósításáról, a szeretetteljesség, elismerés, bőség, öröm, könnyedség és hála energiájában.

Nagyszerű karácsonyt, nagyon boldog ünnepeket és varázslatos új évet kívánok számodra!

Válaszd a tudatosságot az új valóságodnak, és merj azzá a nagysággá válni, aki valójában vagy!

Szeretettel,

dr.Hörömpő Andrea

Részletek

Kezdés:
2021 december 11 @ 7:00 du.
Vége:
2021 december 31 @ 7:00 du.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Online
Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.