Események betöltése

« Összes Események

Válj az Energiák Mesterévé! – Siófok és Online

május 15 @ 9:30 de. - május 16 @ 5:00 du.

Ft40000 - Ft120000

A világban minden energia. Te mennyire ismered ezeket az energiákat? Mennyire tudod megkülönböztetni őket? Mennyire igazodsz el közöttük? Hagyod-e, hogy mások az orrodnál fogva vezessenek, kihasználjanak? Mi van, ha ennek többé nem kell így lennie?

Minél inkább ismered az energiákat, annál magabiztosabb leszel.
Minél inkább használod az energiákat, annál könnyebben teremtesz.
Minél inkább figyelsz az energiákra, annál könnyebben kiigazodsz a kapcsolatok útvesztőjében.

Az energiák nem jók és nem rosszak. Az energiák csak azok, amik: energiák. Az, hogy milyen szándékkal, milyen célra és hogyan használunk egy energiát, az egyéni választások függvénye és felelőssége.

Az energiák uralnak téged, vagy Te uralod az energiákat?

Nem igazán van lehetőségünk sehol tanulni az energiákról. Ezért én most egy hiánypótló tanfolyamra hívlak!  Az elmúlt évek alatt sok minden kitisztult számomra az energiákkal kapcsolatban, és mostanra elismertem: habár megpróbáltam mindent, hogy tagadjam, de sokkal többet tudok az energiákról, mint azt eddig képzeltem. Szeretek írni és beszélni róluk, használni őket és varázsolni velük. És most ezen a tanfolyamon szeretném elkezdeni átadni a tudásomat mindazok számára, akik tisztánlátást szeretnének az energiák terén. A tematikát a következőképp tervezem:

  1. Energetikai és tudatosság alapok, energetikai éberség: A láthatatlan érzékelése. Mi van a láthatón, megfoghatón és a szavakon túl? Tudd, hogy tudsz, érzékelsz! Többet is, mint amit eddig elismertél.
  2. Képességed az energiákkal, a saját valóságod teremtése: Mi a TE valóságod? Hogyan teremtsd, hogyan tágítsd? És hogyan NE hasson rád mások valósága? Új világot teremteni. Mit jelent térből teremteni és a teret tartani?
  3. Energetikai teremtés: Az energiákkal kapcsolatos ítéletek feloldása és az energiák befogadása. Hogyan NE zárj ki semmmilyen energiát az életedből? Hogyan használd az energiákat a teremtéseidben? Teremtő és pusztító energiák: hajlandó vagy bármi lenni? A pénz, mint energia.
  4. A Manipuláció Mestere: Igaz vagy Hamis? Kételkedés vagy bizonyosság? Manipulálsz vagy téged manipulálnak? Mit tegyél, ha mást mondanak a szavak és a mögötte lévő energiák? Hinni és bízni – vagy ébernek lenni?
  5. Vonzások és Választások: Miért pont bizonyos személyekhez vonzódunk? És mi történik, ha ez a vonzalom már elmúlik? Hogyan ismerd fel az energiákat, és ennek köszönhetően a hazugságot és a manipulációt a kapcsolataidban?
  6. A Csodák valósága: Az energiák transzformációja. Rosszból jó, lehetetlenből lehetséges, elképzelhetetlenből elképzelhető. A csodák természetes tere – a Te valóságod is lehet!

 

Ha az energetikai éberséged beélesíted, egy olyan iránytűvel fogsz rendelkezni, amit életed végéig használhatsz!

A célom az, hogy megmutassam, az energiáktól nem félni kell vagy ellenállni nekik, hanem ébernek lenni rájuk, felismerni őket és helyzettől függően transzformálni, használni, elfogadni, vagy varázsolni velük.

Ha szeretnél az Energiák Mesterévé válni, tarts velem!

Időpont: 2021. Május 15-16.

Helyszín: Siófok

Ár: 120.000 Ft/340 EUR. Jelentkezés ezen az oldalon a Jegyvásárlásra kattintva vagy a tanfolyam hostjánál Pordán Melindánál (+36304281628).

Részletfizetésre van lehetőség, két vagy maximum három részletben, ezzel kapcsolatban, vagy ha bármi további kérdésed lenne, érdeklődj nyugodtan a hello@horompoandrea.hu címen.

A jövőben két alaptanfolyamom lesz: A Csillag, aki valójában vagy a tudatos Önmagunkként létezés alapjait rakja le, a Válj az Energiák Mesterévé pedig az éberségről, energiák tudatosításáról és a tudatos teremtésről szól. Mind a két tanfolyamom két napos, mert a téma nagysága és komplexitása megkívánja, az elméleten túl pedig gyakorlatias eszközöket, feladatokat is nyújt számodra.

A Csillag, aki valójában vagy programról itt olvashatsz többet.

Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
2021.05.15-16. - Válj az Energiák Mesterévé! - Siófok
120,000 Ft
Korlátlanul
2021.05.15-16. - Válj az Energiák Mesterévé! - Siófok Részletfizetés 2 részletben
60,000 Ft
Korlátlanul
2021.05.15-16. - Válj az Energiák Mesterévé! - Siófok Részletfizetés 3 részletben
40,000 Ft
Korlátlanul

Részletek

Kezdés:
május 15 @ 9:30 de.
Vége:
május 16 @ 5:00 du.
Összeg:
Ft40000 - Ft120000
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/valj-az-energiak-mestereve-siofok/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu

Helyszín

Siófok
Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.