Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Új Év, Új Én! – Viszlát, Múlt! Köszöntelek, Jövő! 21 napos programsorozat

január 11 @ 19:00 - január 31 @ 20:00

21,900Ft

NEW YEAR, NEW ME! – ÚJ ÉV, ÚJ ÉN!

Az új év sokszor új elhatározásokat hoz az életünkbe. A régi elengedése és az új célok, új tervek kitűzése benned is új elhatározásokat indíthat el. Az új év új lehetőséget hoz számodra is abban, hogy meghozz olyan döntéseket, amiket eddig halogattál, változtass olyan helyzeteken, amelyeket eddig megváltoztathatatlannak tartottál. Egyszerre van jelen a lezárás és az elindulás, azonban ez az átmeneti időszak felszínre hozhat benned bizonytalanságokat, kétségeket, amelyek, ha nem kezeled őket tudatosan, megállíthatnak.

A jó hírem az, hogy nem kell, hogy ezt egyedül csináld! Fedezd fel az Új év által az Új Önmagad! Mondj búcsút a múltnak, és engedd be a jövőt!

Egy 21 napos programsorozatra invitállak, ami energetikailag felépítve vezet a múlt elengedésével és lezárása által, hogy az energiádat a jövődre fókuszálva egy új, tudatos, boldog, bőségben gazdag jövőt teremts.

21 nap alatt új szokásokat hozhatsz, és az általam adott eszközök, energiák, felismerések segítenek abban, hogy az újévi fogadalmak helyett, amelyek legtöbbször január végére elvesztik az erejüket, olyan tartós változásokat teremts, amivel meg tudod alapozni magadnak nem csak az új évedet, de akár a teljes új életedet, jövődet!

21 napon keresztül mindegyik napnak speciálisan külön témája lesz, és vezetve leszel a változásban, az új felismerésében, választásában és megerősítésében. Elmélet és gyakorlat egységében, energetikai gyakorlatokkal, transzformációs meditációval, éberséggel, felismerésekkel, erővel és energiával számolhatsz!

Hogy ne csak kitűzz célokat, hanem el is kezdődjön a célok megvalósulása! Hogy a kezdeti lendület ne fogyjon, hanem növekedjen, és olyan eredményeket hozzon, amiben a megújult Önmagad könnyedséget, örömöt és bőséget teremt! Legyen ez az új jövőd alapja!

Viszlát, Múlt! Köszöntelek, Jövő!

Időpont: január 11 – január 31. Minden nap várlak, videóval vagy élő bejelentkezéssel, feladattal, meditációval, vagy gyakorlatokkal, és tiéd lesz egy kifejezetten erre a sorozatra készített komplex anyag, amit nem csak a programsorozat alatt, hanem egész évben is tudsz majd használni az álmaid, terveid, céljaid valóra válásában!

Ár: 21.900 Ft. (54,75 Euro) Ha megvásároltad, vagy január 31-ig megvásárolod a Türelmesen szeretlek című könyvemet, akkor ajándékba kapsz egy 4000 Ft-os kupont, amit beszámíthatsz ebbe a programsorozatba.
(A kupont keresd a könyvrendelésed mellett, vagy ha már megrendelted a könyvet, akkor emailben küldöm majd. Egy fő csak egy kupont használhat fel a programsorozathoz, függetlenül attól hány könyvet rendelt. A 4000 Ft-os kupon csak a honlapomon megrendelt könyv mellé jár, máshol megvásárolt könyv mellé nem.)

A programsorozatba egész január során lehet kapcsolódni, egészen január 31-ig.

Helyszín: A programsorozathoz készül egy Facebook csoport és az anyagok egy drive linken lesznek elérhetők. A 21 napos programban, lesz legalább 10 élő bejelentkezés és élő előadás, valamint előre felvett videók, hanganyagok és természetesen írott anyagot kapsz. A sorozathoz készült egy munkafüzet, amit már az első naptól használva vezetve leszel az átalakulásban, megerősödésben és a változásban.

Az élő videók online lesznek, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea
Író, Tudatosság- és Éberségmentor

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Új Év, Új Én – Viszlát, Múlt! Köszöntelek, Jövő! programsorozat
21,900 Ft
Korlátlanul

Részletek

Kezdés:
január 11 @ 19:00
Vége:
január 31 @ 20:00
Összeg:
21,900Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , ,