Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tisztán… Előadássorozat – 1.Érzések és Éberségek: A Tisztán érzés és Tisztán tudás képessége online előadás

2022 október 6 @ 19:00 - 20:30

9,900Ft - 36,800Ft

Hazudtak-e neked a szemedbe szavakkal, miközben érezted, hogy valami nincs rendben, az energiák mást sugallanak? Tettek-e valaha rosszá az érzéseidért? Érezted-e azt, hogy „nem normális” az, ahogy érzel, ahogy reagálsz? Érezted-e magad „nem normálisnak”, mert látszólag nem tudtad megmagyarázni, hogy miért érzed azt, amit érzel? Minden látszólag racionális indokok ellenére, az érzéseid mást súgtak, mint amit az eszed, mások, vagy a racionális gondolataid mondtak.

Az érzéseid jeleznek. Az érzéseiden keresztül éberséget kapsz energiákról. Tisztán érzőként érezni fogod az igazságot, és érezni fogod a hazugságot.

Az érzéseid tudatosítása, az érzéseiden keresztül jövő „jelzőrendszered” kitisztításának köszönhetően egyértelműen fogsz tudni érzékelni energiákat, szándékokat, titkos szándékokat, manipulációkat.

Tudsz-e ösztönösen? Tudod-e mikor mire van szükséged? Mikor mit válassz?

És mersz-e erre a megérzésedre, tudásodra hallgatni? Előfordult-e veled, hogy a „semmiből” érkezett hozzád információ? Egyszerűen „csak” tudtál dolgokat? Magad sem értetted hogyan, látszólagos okok nélkül, racionálisan nem tudtad megfogalmazni, megmagyarázni miért és honnan tudsz valamit?

A tisztán tudás egy képesség, ami ha képességed, akkor a lényed része, így amit tehetsz, az, hogy tisztán tudóként megtanulod ezt a képességedet úgy használni, hogy az könnyű legyen számodra. A tudásodnak nincs oka, sokszor nem racionális, nem lineáris, és az éberségeden keresztül tud eljutni hozzád.

A tisztán érzés és tisztán tudás a tisztán érzékelés egy formája, ami egy veled született, magaddal hozott, csak lehet, hogy ősidők óta nem használt képességed.

Ennek a képességnek a tudatosításával, az erre rakódó nézőpontok feloldásával képessé válsz ezt a képességedet optimálisan működtetni úgy, hogy az érzéseiden és a belső tudásodon keresztül folyamatosan éberséghez juss.

A tisztán érzékelés és az ehhez kapcsolódó képességek túlmutatnak a jelenleg elfogadott és racionális érzékeléseken, és a legtöbb ember számára ezek megmagyarázhatatlan, „nem normális” jelenségek. Sokan vannak, akik számára azonban pont ez a „normális”, de megítélik, szégyellik, elfojtják magukban ezeket a képességeiket, csak azért, hogy ne konfrontálódjanak, elkerüljenek konfliktusokat.

Ebben az előadásban a tisztán érzékelés két formájával: a tisztán érzéssel és a tisztán tudással foglalkozunk.

Kitisztítva nézőpontokat, megtagadásokat, feloldva az ehhez kapcsolódó bántalmazás élményeket, lenyomatokat, hogy elismerd, ha képességed van ezen a területen, megértsd Önmagad, az eddigi helyzeteidet, és könnyedséget teremts ezen a területen magad számára.

Időpont: Október 6. 19 óra (1,5-2 órás előadás)

A teljes Tisztán… Előadássorozat időpontjai:

  1. Október 6. Érzések és Éberségek: A Tisztán érzés és Tisztán tudás képessége
  2. Október 13. Víziók és Igazságok: A Tisztánlátás és Tisztán hallás képessége
  3. Október 20. Tiszta csatornának és Igaznak lenni: A tiszta kommunikáció, a tisztán létezés és tisztán teremtés valósága

Ár: 12.000 Ft. A teljes előadássorozat együtt 36.000 Ft helyett október 23-ig: 29.900 Ft (74,75 Euro).

Kedvezményes ár: Ha részt vettél A karma mítoszai/A Könnyed teremtés művészete/A Nagyság művészete sorozatokon vagy megvásároltad Az Entitások vonzásában előadást/az Entitás Tisztítás Gyűjteményt, számodra a teljes sorozat 24.900 Ft (65,25 Euro). (Vagy egy előadás 9.900 Ft.)

Az október másik programjával, a Mindent a Sebezhetőségről 7 napos online programsorozattal együtt: 36.800 Ft.

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Részletek

Dátum:
2022 október 6
Időpont:
19:00 - 20:30
Összeg:
9,900Ft - 36,800Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/tisztan-eloadassorozat-1-resz/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu

Helyszín

Online