Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

SZÍVBŐL… – Online 12 napos előadássorozat

január 11 @ 7:00 du. - január 22 @ 7:30 du.

12,000Ft

SZÍVBŐL…

Szeretni
Elengedni
Elismerni
Kérni
Választani
Befogadni
Bőséget élvezni
Hálásnak lenni
Kapcsolódni
Megosztani
Örülni
Élni

A SZÍVBŐL előadássorozat célja a szívből élésbe és választásba való bevezetés, és ennek a szívből fakadó Szeretet térnek a megerősítése.  A Szívtudatosság ébredése című előadássorozat energiájában tovább lépve és azt elmélyítve segít abban, hogy az (új) életedet a szívedre, és az abban lévő tiszta szeretet energiájára alapozva tudd élni. Merni hallgatni rá, merni felismerni a vágyait, és ezen szívből jövő vágyak, érzések alapján teremteni az életedet.

Ránézünk a szívnyitás nehézségeire, a szívet védő falak, védekező rendszerek szerepére. A szív fájdalmainak feloldásával, a szívben lévő elfojtott, elzárt érzések felszínre hozásával pedig megnyitjuk magunkat a SZÍVBŐL JÖVŐ SZERETET áramoltatására.

A világ legegyszerűbb dolga kellene hogy legyen, de mégsem az, mert túl sok fájdalom, túl sok bántás, túl sok csalódás, túl sok elutasítás raktározódott el a szívünkben. Túl sokáig száműztük magunkat a szeretettelenség poklába, de ezen száműzetésből csak magunkat tudjuk felszabadítani, kiengedni, és megengedni azt, hogy valami más szülessen meg az életünkben.

Ebben a Szív-felszabadításban és a Szívből jövő választások, teremtések, érzések, kapcsolódások, élet megerősítésében segítelek ebben az egyedülálló 12 napos programban!

Időpont: 2022. január 11-22. Minden este 19 óra, kb.35-45 perc, előadással, transzformációs gyakorlatokkal.

Az előadássorozat előtt érdemes meghallgatni A Szívtudatosság ébredése sorozatot, mert az nyitotta meg ennek az energiának és térnek a kapuját, amiben ezalatt a 12 nap alatt elmerülünk.

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Ár: 12.000 Ft (33 euro).

Az estek anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a program végéig lehetséges.

Kérdés esetén keress bizalommal.
Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
SZÍVBŐL… – Online 12 napos előadássorozat
12,000 Ft
Korlátlanul

Részletek

Kezdés:
január 11 @ 7:00 du.
Vége:
január 22 @ 7:30 du.
Összeg:
12,000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , , , , , , ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/szivbol-online-12-napos-eloadassorozat/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu

Helyszín

Online
Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.