Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Pénzügyi Szabadság megteremtése – Vágyból Valóság online előadás

2018 szeptember 6 @ 6:00 du. - 8:00 du.

10.000Ft

Mit jelent számodra a pénzügyi szabadság? Konkrét pénzösszeget? Netán azt, hogy szabadon élhetsz, bárhol a világon, bármit megengedhetve magadnak? Mi van, ha a pénzügyi szabadság „csak” egy választás? Most van itt az idő belépni ebbe az energiába?

A korlátokon, nézőpontokon, definíciókon túli térben ugyanis ott van az a pénzügyi szabadság, amire mindig is vágytál.

Tele vagyunk olyan előző- és jelen életből hozott eskükkel, fogadalmakkal, nézőpontokkal, amelyek visszatartanak minket attól, hogy a totális pénzügyi szabadságot válasszuk. Mennyire éled a saját pénzügyi valóságodat? Vagy mennyire akarsz megfelelni a családod, a társadalom mintáinak?

Ezen az estén az Access Consciousness® eszközeivel kitisztítjuk a nézőpontjainkat, letehetjük a régóta magunkkal cipelt csomagot, és teret nyitunk egy új, lehetőségekkel teli világba. Dolgozunk a befogadáson, az aktualizáláson, hogy a Vágyból végre Valóság válhasson.

Ha érzed, hogy más is lehetséges, ha tudod, hogy a Te valóságod a bőség, elegancia, könnyedség világa, ha szeretnéd az éberségedet növelni, hogy eddig hol voltak a megakadásaid, és mi más lehetséges, ez az előadás Neked szól.

Mi van, ha bármennyi pénz tud könnyedén, örömmel és ragyogva áramolni – IGEN, Hozzád is! Mi van, ha a vágyak beteljesülésének most jött el az ideje? Mi van, ha ez Neked is sikerülhet?

Tarts velem ebben az online előadásban, hogy a pénzügyi szabadság megteremtése ne csak vágy maradjon, hanem mihamarabb valósággá is váljon!

Időpont: 2018. szeptember 6. csütörtök 18-20 óra
Hozzájárulás: 10.000 Ft.
Jelentkezéshez kattints ide: https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Az előadáshoz a linket az előadás előtti napon küldöm meg. Ha a megjelölt időpontban nem tudsz részt venni rajta, akkor felteheted előre a kérdésedet, amit megválaszolok az előadásban. Az előadás hanganyagát utólag minden résztvevőnek elküldöm.

Szeretettel várlak!
dr.Hörömpő Andrea
Access Bars® és Testfacilitátor, Facelift® Facilitátor
Email: [email protected]
Web: www.horompoandrea.hu
Telefon: +36 20 249 5718

Részletek

Dátum:
2018 szeptember 6
Időpont:
6:00 du. - 8:00 du.
Összeg:
10.000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu
Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.