Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mindent a Sebezhetőségről Online programsorozat

2022 október 24 @ 19:00 - 2022 október 30 @ 20:00

11,900Ft - 36,800Ft

A Mindent a Sebezhetőségről egy hetes programsorozat az álarcok, falak nélküli létezés ajtóit nyitja meg, hogy könnyű legyen számodra sebezhetőnek lenni, megmutatni magad, érezni és szeretni félelmek, ellenállások nélkül.

Éberséget kaphatsz, hogy hol, miért nem tudsz, akarsz, mersz falak nélkül kapcsolódni, mitől félsz, kivel nem tudsz sebezhető lenni, milyen helyzetben nem mered megmutatni magad. A félelmek, a menekülés, a bántalmazás, erőtlenség energiáját meghaladva képessé válhatsz Önmagadat elfogadva, a teljességedben kapcsolódni másokkal.

A sebezhetőség talán az egyik legfontosabb téma, ami a jól működő (pár)kapcsolatoknak is az alapja.
A sebezhetőséggel élés a falak nélküli létezésről szól, ami alapja az intimitásnak, a másokkal való kapcsolódásnak, párakapcsolati megnyílásnak.

Egyedül ránézni talán kényelmetlen vagy félelmetes lehet, ebben az egy hétben azonban egy olyan teret teremtünk, hogy ne érezd magad egyedül vagy rossznak, könnyebb legyen az Önmagaddal, árnyaiddal, démonaiddal való szembenézés.

Aki mer sebezhető lenni, valójában végtelenül erős.
Mi az az erő, amit visszavehetsz, élhetsz, ha választod a sebezhetőséget?

Tervezett tematika:
  1. Falak nélkül létezni. Sebezhetőség Önmagaddal: Az őszinte ránézés Önmagadra, az önhazugságok felismerése és feloldása. A sebezhetőség, mint az önismeret és fejlődés kulcsa. A sebezhetőség elkerülésének, mint antitudatos eszköznek a feloldása.
  2. Hogyan látod magad? Hogyan látnak mások? Mások ítéletei, hazugságai, manipulációi alól való felszabadulás. A szégyen és megszégyenítés, az ítélet és a megítéltetés, a bűntudat és a bűntudatkeltés energiáinak feloldása. A bántalmazástól való félelem feloldása. Az erő visszavétele és a falak leengedése. Az elismerés befogadására való megnyílás.
  3. Sebezhetőség másokkal. A védekezés nélküli élet megteremtése. Az Önmagadért való kiállás választása. Mások elvárásainak való megfelelés feloldása. Hajlandónak lenni tökéletlennek lenni. Megengedéssel és sebezhetőséggel való kapcsolódás másokkal. A sebezhetőségben lévő erő felismerése, választása. A sebezhetőség, mint a stabilitásod alapja.
  4. Sebezhetőség és a tested. A sebezhetőség és bántalmazás összekötésének és a testbe zárt bántalmazás és emléklenyomatoknak a feloldása. A testbe zárt fájdalmak kiengedése. A tested sebezhetőségének felfedezése.
  5. Sebezhetőség a párkapcsolatban. Őszinteség, Önfelvállalás és Önátadás a Társad felé. A “sok vagyok”, “furcsa vagyok”, “kevés vagyok” hazugságainak feloldása. A bizalom és az éberség alapú kapcsolatok megteremtése.
  6. Falak nélküli létezés a Társkapcsolatban. Invitálás a nagyobbra, inspirálni egymást abban, hogy Önmaga Teljességét válassza. Az Egységbe emelő Társkapcsolat megteremtése.
  7. Sebezhetőség a láthatatlannal. Az Egység előtt való fejet hajtás, az isteni felé való megnyílás, megadás, önátadás. A teljes és mindenre kiterjedő irányítás és kontroll elengedése. Bízni az Univerzumban, az isteni Teljességben létezés.

Időpont: Október 24-30. Minden este 19 óra 30-45 perces előadások.

Az egy hetes programsorozat ára: 14.900 Ft. (37,25 Euro)

Kedvezményes ár: Ha részt vettél A karma mítoszai/A Könnyed teremtés művészete/A Nagyság művészete vagy az októberi TISZTÁN Előadássorozaton, akkor 11.900 Ft. (29,75 Euro)

Mindent a sebezhetőségről – Bővített kiadás: A Sebezhetőség az Entitásokkal programsorozattal együtt: 19.800 Ft. (49,5 Euro)

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Részletek

Kezdés:
2022 október 24 @ 19:00
Vége:
2022 október 30 @ 20:00
Összeg:
11,900Ft - 36,800Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/mindent-a-sebezhetosegrol-online-programsorozat/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu

Helyszín

Online