Események betöltése

« Összes Események

Kommunikáció könnyedén: Megnyílások és megmutatkozások: Csakra Tudatosság Előadássorozat 5. rész

június 15 @ 7:00 du.

Ft12000 - Ft70000

A Csakra Tudatosság egy 2 hónapon keresztül átívelő online előadássorozat, amiben hetente ránézünk a csakrákra, és a hozzájuk kapcsolódó területeket, témákat, energiákat tisztítjuk ki és tudatosítjuk.

Ha a csakráid egyensúlyban vannak, és ha az egyes csakrákhoz tartozó területeket tudatosan működteted, akkor a tested energetikai rendszere is egyensúlyban van, és az életedet könnyedén és örömmel tudod teremteni, élni.

Az ötödik alkalommal a Torokcsakra területét vizsgáljuk meg. Ennek témái pedig a kommunikáció, nyitottság, önkifejezés, megnyílások és megmutatkozások.

A Torokcsakra hidat képez a gondolatok, elme, intuíció és az érzelmek, a szív között. Így lehetőség nyílik a kettő közötti esetleges ellentétek feloldására, a két terület összehangolásában lévő lehetőségek megvalósítására. Kimondani azt, ami a szívedben megjelenik. Hangot adni annak, aki vagy, amit szeretnél, amire vágysz.

Ebben az előadásban oldjuk azokat a nézőpontokat, energiákat, amelyek akkor sérültek, amikor kimondtunk/nem mondtunk ki érzéseket, fájdalmakat, gondolatokat, vagy amikor megmutattuk magunkat, amikor láthatóvá váltunk, netán amikor nem álltunk ki magunkért.

A kommunikációval kapcsolatos önítéleteink és korlátozó nézőpontjaink feloldásával lehetőségünk nyílik kilépni az önbüntető programokból és megengedésbe kerülni azzal, akik vagyunk. Mert kimondani valamit lehet nagyon könnyű, örömteli és élvezetes.

A kommunikáció könnyedségének és Önmagad megmutatásának, a sebezhetőséged felvállalásának, és a megnyílásnak a lehetőségére hívlak.

Mert a kimondásban óriási teremtő erő van. Ez lehet a teremtés első lépése, az a szikra, ami beindítja a megvalósítást. Ha a Torokcsakrád egyensúlyban van, akkor lehetőséged van a szavak erejének és hatalmának a teremtésbe való transzformációjára is.

Időpont: 2021. június 15. 19 óra

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Ár: 12.000 Ft (34 euro). A teljes Csakra Tudatosság Online Előadássorozatot (május 11 – június 29.) választva: 70.000 Ft (195 euro). Részletfizetésre van mód, két részletben, május 11. és június 15-ig: 35.000-35.000 Ft. Jelentkezés ezen az oldalon a Jegyvásárlásra kattintva. Ha további kérdésed, egyedi kérésed merülne fel, ezzel kapcsolatban írj a hello@horompoandrea.hu emailcímre.

Az estek anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a program végéig lehetséges.

 A Csakra Tudatosság Előadássorozat korábbi és további időpontjai és témái:

2021. május 11. 1. GYÖKÉR CSAKRA: Bizalom – Biztonság – Befogadás – Bőség előadás
2021. május 18. 2. SZEX CSAKRA: Érzések és érzékiség előadás
2021. május 25. 3. NAPFONAT CSAKRA: Erő – Önbizalom – Magabiztosság előadás
2021. június 1. 4. SZÍVCSAKRA: Szívből élni, szívből teremteni előadás
2021. június 22. 6. HARMADIK SZEM CSAKRA: A láthatatlan birodalma: Intuíció és éberség előadás
2021. június 29. 7. KORONA CSAKRA: Teljesség, Tudás és Egység előadás

Kérdés esetén keress bizalommal.

Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Kommunikáció könnyedén: Csakra Tudatosság Előadássorozat 5. rész
12,000 Ft
Korlátlanul
Teljes Csakra Tudatosság Előadássorozat
70,000 Ft
Korlátlanul
Részletfizetés Csakra Tudatosság Online Előadássorozat
35,000 Ft
Korlátlanul

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu

Helyszín

Online
Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.