Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A karma mítoszain túl: Karmaoldás Mesterfokon. 7+1 napos intenzív tudatosság programsorozat

július 4 @ 7:00 du. - július 11 @ 8:00 du.

9,900Ft - 14,900Ft

A karma mítoszain túl egy egy hetes intenzív, tudatosságot növelő programsorozat.

A célom ebben a sorozatban, hogy lerántsam a leplet a karmával kapcsolatos hazugságokról, és tiszta, érthető, átlátható információkat adjak, összefüggéseket magyarázzak az életünk teremtésének folyamatával kapcsolatban. Ismerd meg a teremtés törvényeit, vállalj felelősséget a választásaidért, és tudd, hogy annak az életnek a megteremtése, amire vágysz, sokkal könnyebb, mint azt gondolod!

Lépj túl a karma mítoszain, a tudattalan energiák irányíthatatlanságának tévhitén, és merj elköteleződni a saját életed és választásaid mellett, az Univerzum működését ismerve, a tudatosság eszközeit használva.

Ezen az egy héten intenzíven dolgozunk a karmikus, magunkkal hozott “csomagunk” lerakásán, és a könnyedebb, tudatosabb élet megteremtésén. Hókuszpókuszok nélkül, energetikailag felépítve a folyamatot.

A tervezett tematika a következő:

0.nap: Hazugságok, félreértelmezések és spirituális manipulációk a karmával kapcsolatban. Mi az, amit bevettél, elhittél? Most van itt az idő a tudásodba állni?
1.nap: A felszabadulás kulcsa a felelősség vállalása: Az életünk teremtésének folyamata, az életeken át ható energiák felismerése. A karma energetikájának megértése. A múlt és az eddig működtetett programok elengedése.
2.nap: A választás ereje: Karma és a Sors, a Karma és a Szabad akarat – miben hiszel, mit választasz? Tudatalatti választások – Tudatos választások.
3.nap: A túlmisztifikált karmikus kapcsolatokról: A kapcsolati címkéken túl, a múltbeli elköteleződéseken, eskükön, fogadalmakon túl. Szabadság és felszabadulás a kapcsolatokban.
4.nap: Szerelem és a karma: A magnetikus vonzás, ragaszkodás, rajongás és a tiszta szerelem közötti különbség. A szerelem igazsága a karmán túl.
5.nap: A karma és az entitások: Kilépni a démoni energiák, terek vonzásából. A karmában tartó entitások felé való elköteleződések feloldása. A démoni terekhez kapcsolódó energiák feloldása.
6.nap: Pénz és bőség teremtése a karma nélküli valóságban: A pénzteremtést szabotáló programok felismerése és feloldása. A bőség tudatalatti elutasításának karmikus okai.
7.nap: A jövő tudatos teremtése: A karmán túl teremteni, az Egység energiájából teremteni. Amikor a múlt már nincs hatással a jelenedre és a jövődre.

A programsorozatban összefüggéseket érthetsz meg a karmával, a tudatos teremtéssel és a szabad választással kapcsolatban, olyan éberséget és eszközöket kapsz, amelyek által egyedül is képes leszel dolgozni a témán. Egy héten keresztül intenzíven nézőpont tisztításokat, eskük, ígéretek, fogadalmak, programok feloldását végezzük, és energetikai gyakorlatot végzünk, mely segít a transzformációban, az és az új, karma nélküli valóságod megalapozásában.

Időpont: 2022. július 4-11. Minden este 19 óra, 30-45 perces előadások.

Az egy hetes programsorozat ára: 14.900 Ft/38 EUR. Ha valaha is részt vettél bármilyen előadásomon, tanfolyamomon, az ár számodra: 9.900 Ft/25 EUR. A kedvezményes ár július 12-ig érvényes. A programsorozat utólagos megvásárlására is lehetőség van, ebben az esetben már az eredeti áron lesz elérhető.

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Részletek

Kezdés:
július 4 @ 7:00 du.
Vége:
július 11 @ 8:00 du.
Összeg:
9,900Ft - 14,900Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Online

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu
Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.