Események betöltése

« Összes Események

Fékek helyett lépj most a gázra! Megállíthatatlan Legnagyobb Bajnoknak lenni Előadássorozat

július 11 @ 08:00 - július 27 @ 17:00

25,900Ft - 59,900Ft

Ki az a bajnok, aki benned él? Az, aki megállíthatatlan, akit nem tud már semmilyen akadály, félelem, külső vagy belső erő visszafogni? Aki képes küzdeni, tenni azért, amit el szeretne érni? Hajlandó szembenézni magával és legyőzni Önmagát, ennek köszönhetően bajnokká, a legjobbá, legnagyobbá válni? Ami ehhez mindenképp szükséges: a fékek helyett a gázra lépni… most!

Megengeded-e magadnak mindezt? A nagyságot, a kiemelkedést, a láthatóságot, hallhatóságot, a ragyogást, a fényességet, a sikert, az eredményeket, és hogy mindezt élvezd, örömöt, változást hozzon az életedbe? És mindeközben, az utadat járva hogyan tudsz inspiráció lenni és hatással lenni másokra?

Ebben az előadássorozatban ránézünk azokra a lépésekre, amelyeket szükséges megtenned ahhoz, ha Önmagad legnagyobb nagyságát és teljességét szeretnéd élni. A győztes bajnoki minőséget élesztjük, aki már túl van a kicsiségen, szükségen és lemondásokon, kudarcokon, megengedi magának, választja, megteremti és éli ezt a bajnoki minőséget.

Mi vár rád az önszabotázsokon, megalkuvásokon és rejtőzködéseken túl? Ez az előadássorozat 7 témával és energiával dolgozik és szabadítja fel a velük kapcsolatos korlátaidat, tisztítja meg az előtted álló utat, hogy Önmagad legnagyobb fényességében ragyogj:

 1. Láthatóság
 2. Hallhatóság
 3. Megállíthatatlanság
 4. Nagyság és Nagyszerűség
 5. Hatással levés és Inspiráció
 6. Siker és Hatalom
 7. Győztes minőség

Ez az előadássorozat neked szól, ha szeretnél:

 • Kilépni a kényelmes komfortzónádból, szembenézni Önmagad legnagyobb félelmeivel, árnyaival, démonaival és meghaladni azokat
 • Nem rejtőzködni tovább, hanem megmutatni saját magadat, a tudásodat, képességeidet, teremtéseidet
 • Tudatosabbá válni, rájönni és megérteni, miért fogtad eddig vissza magad, vagy miért is hagytad, hogy mások visszafogjanak téged
 • Rájönni a sikertelenségeid okaira, felismerve az önszabotázsokat, önkorlátozásokat, amivel elérhetetlenné tetted a sikert, nagyságot, bőséget az életedben
 • Ha szeretnéd mindezt megváltoztatni, ha készen állsz egy nagyot ugrani, belépni a lehetőségeidbe, felismerve, mi az, amit elérhetsz
 • Láthatóvá válni, feloldva a láthatatlanság átkait, nehézségeit, lehetetlenségeit, kudarcait, a láthatóságnak való ellenállást
 • A legnagyobb lenni, a dobogó tetejére állni, megélni, megtapasztalni azt, hogy mindez számodra is lehetséges
 • Változást a hangoddal kapcsolatban, feloldva az önhazugságokat, ellenállásokat, megtagadásokat
 • A csendből a hangod erejét felismerve, felszabadítva és vállalva hallhatóvá válni
 • Bőséget, gazdagságot élni és teremteni a láthatóságnak, hallhatóságnak és a nagyságnak köszönhetően
 • Inspirálni másokat, hatással lenni másokra, érvényesülni a világban, akár a legnagyobbak, a legjobbak között.
 • Hatalmasnak lenni és hatalommal bírni, a hatalom erejét felismerve és használva változást teremteni, tudatosabb és szebb jövőt teremteni

Ennek az előadássorozatnak a központjában a fékek kiengedése, a rejtőzködések és önvisszafogások feloldása, a láthatósággal és a nagysággal szembeni akadályok felszámolása és a hangod erejének felismerése, felszabadítása és megismerése áll.

Az eddig téged uraló nézőpontok, félelmek, energiák felismerésével, azok megváltoztatásával és transzformálásával lehetőséged nyílik tiszta lappal, tiszta energiákkal, nagyobb lendülettel, immár félelmek, kétségek, elutasítások, fékek nélkül a gázra lépve azzá a legnagyobb bajnokká válni, aki valójában vagy!

Időpont: Július 11, 18, 25. 19 óra (1,5-2 órás előadások)

A teljes előadássorozat 3 részből áll, időpontjai:

Július 11. A rejtőzködések és önvisszafogások feloldása: A benned élő bajnok ébresztése
Július 18. A láthatatlanság vége: Láthatónak és legnagyobbnak lenni és mindezt élvezni
Július 25. Megtörni a csendet: A hangod erejének felismerése, felszabadítása és megújítása

Plusz az előadássorozatot kiegészíti egy 1 napos online Masterclass:

Július 27. A hangod hatalma: Hallhatónak lenni. Hatással lenni. Hatalmasnak lenni. Masterclass

Előadássorozat kedvezményes ára: 25.900 Ft (68 Euro), július 20-ig. (Utána: 29.900 Ft)

ALL IN JULY: Előadássorozat + Masterclass: 59.900 Ft (158 Euro)

Az előadássorozat és a Masterclass választása esetén részletfizetésre van lehetőség, két részletben. Az első részletet az előadás napjáig, a második részletet pedig 30 napon belül rendezve.

Az előadások külön is elérhetőek, jelentkezni rájuk az előadások oldalán lehetséges.

Fizetési mód: Bankkártya, átutalás

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételt utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

Az előadásokban felismeréseket, magyarázatokat, összefüggésekre való rávilágításokat, elméleti és gyakorlati eszközöket egyaránt kapsz. Kérdésekkel, tisztításokkal, tudatosítással, feladatokkal segítelek abban, hogy láthatóvá, hallhatóvá, sikeressé és eredményessé válj.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

Dr.Hörömpő Andrea
Író, Tudatosság- és Éberségmentor
Tudatosság Mesterfokon

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Megállíthatatlan Legnagyobb Bajnoknak lenni Előadássorozat
25,900 Ft
Unlimited
ALL IN JULY (Sorozat + Masterclass)
59,900 Ft
Unlimited
ALL IN JULY - Részletfizetés
30,000 Ft
Unlimited

Részletek

Kezdés:
július 11 @ 08:00
Vége:
július 27 @ 17:00
Összeg:
25,900Ft - 59,900Ft
Esemény kategória:
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/fekek-helyett-lepj-most-a-gazra-megallithatatlan-legnagyobb-bajnoknak-lenni-eloadassorozat/