Események betöltése

« Összes Események

Entitás Estek: 3. Entitások és a Függőségek, Kötések, Mentális zavarok

november 25 @ 7:00 du. - 8:30 du.

Ft15000 - Ft60000

Az Entitás Estek célja, hogy közelebb hozza számodra az entitások világát különböző témákon keresztül, megismertetve és tudatosítva olyan összefüggéseket, amelyek segítenek könnyedséget élni és teremteni a láthatatlannal, az entitásokkal.

Ennek a sorozatnak a harmadik része a Függőségek, Kötések, Mentális zavarok:
Teremts függőségek nélküli kapcsolatokat az életedbe, és kezeld könnyedén az éberségedet!

 • A függőségek és a függőségeket fenntartó entitások felismerése és a velük való kapcsolódás feloldása
 • A múltbeli kötések, átkok, eskük, fogadalmak és a hozzájuk kapcsolódó ítéletek, nézőpontok feloldása
 • A tudat módosítását teremtő manipulációk fajtái, felismerése és a hozzájuk kapcsolódó entitásokkal való kapcsolat feloldása (mágiák, varázslatok, bűbáj, manipulált hipnózisok)
 • Mágiák, rontások, és fekete mágia tudatosítása és a hatásai alól való kikerülés
 • A mesterséges, szabad akaratot gátló kötések aktív és passzív változatának felismerése és feloldása (amikor te kötöttél, amikor téged kötöttek)
 • A másokat irányító, kontrolláló entitások feladatának megszüntetése, felszabadítása (akár hozzád kapcsolódnak ilyenek, akár te teremtettél másoknak)
 • Hangok hallása, entitások látása: Hogyan kezeld a láthatatlanra való éberségedet anélkül, hogy beleőrülnél? Hogyan kezeld a gyermekednél, vedd ezt természetesen?
 • A mentális zavarok és az entitások kapcsolata: A bipolaritás, skizofrénia, többszörös személyiségzavar mögötti választások, energiák, entitások, lehetséges kiutak.
 • Az extraszenzitív éberség: hogyan kezeld anélkül, hogy „túl sok” lenne?
 • A megőrülés és az attól való félelem és az entitások, valamint a rájuk való éberség kapcsolata
 • A múltbeli megőrülés emlékek, Boszorkányként való megbélyegzések ítéleteinek, emlékeinek, lenyomatainak feloldása
 • Az éberségednek való ellenállás megszüntetése
 • Tiszta csatornának lenni: Az entitások általi sugallatokra, gondolatokra való éberség befogadása és azok mások számára való átadása, teremtésbe fordítása
 • Az életed vezetőjévé válni, az irányítást visszavenni, a szabad választásodat erősíteni, az éberségedet, erődet elismerni, mint ezen témának a kulcsfontosságú elemei

Az entitások témája alapvetően mindig az éberségről szól, de ez az előadás különösen ajánlott az extra éberséggel járó személyek részére, akik számára nehézséget jelent, hogy hogyan kezeljék az éberségüket könnyedén.

Ne félj az éberségedtől, ne ellenállj neki, hanem kerülj vele megengedésbe, és használd, éld meg könnyedén, varázsolj vele csodákat!

Időpont: 2021. november 25. 19 óra, minimum 90-100 perc

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Ár: 15.000 Ft. A teljes sorozatot választók számára: 5×12.000 Ft, összesen 60.000 Ft. Lehetséges 2 havi részletfizetés 30.000 Ft/hó összegben.

Feltétel: A 2021. október 22-i Együtt teremtés az Entitásokkal bevezető előadáson való részvétel, vagy annak utólagos megvásárlása. (Mivel ott tisztázzuk azokat az általános blokkokat, akadályokat, nézőpontokat, félelmeket, amelyek az entitásokkal való kapcsolódást és együtt teremtést gátolják. Megadja azt az energetikai alapot, ami szükséges ahhoz, hogy ezt a speciális területet vizsgálni tudjuk.)

Az Entitás Estek további részei:

November 11. Entitások és a Test, Megtestesülés, Születés
November 18. Entitások és a Pénz, Üzlet, Lehetőségek
December 2. Entitások és a Kapcsolatok, Szerelem, Egység
December 9. Entitások és a Föld, Varázslat, a Fény entitásai

Az estek anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a program végéig lehetséges.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea

Fontos: Az előadás a tudatosság és az entitások szempontjából közelít a mentális zavarok megítélése felé. Előadó nem orvos, pszichológus vagy pszichiáter, nincs sem orvosi sem egészségügyi végzettsége. Az előadásban elhangzott nézőpontok szubjektív, előadó saját éberségén és tudásán alapuló nézőpontok, amelyek olykor eltérhetnek az ezen területtel foglalkozó más „hagyományos” nézőpontoktól.  Az előadás pusztán információt ad át, semmiképp nem garantál eredményt, nem foglalkozik gyógyítással, nem jelent kizárólagos eszközt, nem helyettesíti az orvost, a pszichológust, hagyományos vagy alternatív orvosi, egészségügyi és más pszichikai vagy pszichológiai kezelést, előírást.

Az előadásban elhangzottak nem minősülnek egészségügyi tanácsadásnak, egészségügyi terápiának, pszichoterápiának, egészségügyi gyógykezelésnek, egészségügyi gyógyításnak, egyéb gyógyászati tevékenységnek, alternatív gyógymódnak. Az előadásban elhangzott nézőpontok értelmezéséért, félreértelmezéséért, alkalmazásáért, eredményéért, következményeiért előadó felelősséget nem vállal. Az előadásra jelentkező a fentieket tudomásul vette és a jelentkezéssel egyidőben elfogadja.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Entitások és a Függőségek, Kötések, Mentális zavarok előadás
15,000 Ft
Korlátlanul
Entitás Estek sorozat
60,000 Ft
Korlátlanul
Entitás Estek sorozat részletfizetés
30,000 Ft
Korlátlanul

Részletek

Dátum:
november 25
Időpont:
7:00 du. - 8:30 du.
Összeg:
Ft15000 - Ft60000
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , , , ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/entitas-estek-3-entitasok-es-a-fuggosegek-kotesek-mentalis-zavarok/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu

Helyszín

Online
Kosár
 • A kosárban nincsenek termékek.