Események betöltése

« Összes Események

Együtt teremtés az Entitásokkal Masterclass – Budapest és Online

szeptember 24 @ 9:30 de. - szeptember 25 @ 5:00 du.

75,000Ft - 250,000Ft

Az Együtt teremtés az Entitásokkal Masterclass célja, hogy megnyissa számodra a láthatatlan energiákat és világokat, felszámolva a félelmeket, hiedelmeket az entitások, szellemek, láthatatlan energiák vonatkozásában.

Ez a két nap a tudatos, könnyed és örömteli teremtés és élet felé nyitja meg az utat azáltal, hogy megmutatja annak a lehetőségét, hogyan teremts együtt az Univerzum láthatatlan segítőivel.

Az entitások érzékelése egy képesség, és ezt a képességet nagyon sokan megítélték magukban és rosszá tették, elfojtották, sőt szélsőséges esetben bántalmazva is voltak érte. Ezen bántalmazás energiák mögé nézve és azokat feloldva képessé válhatsz saját egyéniséged, képességeid vállalására és teljességed megélésére, az Önmagadként létezés örömére.

Az Együtt teremtés az Entitásokkal a tudatosságnak egy magas szintje. A lehető legnagyobb könnyedség, bőség és öröm vár rád az entitásokkal való együtt teremtésnek köszönhetően!

Ahhoz, hogy együtt teremthess az entitásokkal, hajlandónak kell lenned befogadni tőlük. Ehhez pedig képessé kell válni a falaidat, ellenállásodat, eddigi korlátozó nézőpontjaidat elengedve, a lehetőségeidet meglátva és választva, Önmagad erejébe, nagyságába, képességeibe beleállva, egyenlő partnerként kapcsolódni hozzájuk. Egy Társteremtői minőség mindez, ami magában foglalja mind az entitásokkal mind Önmagaddal kapcsolatban számos dolog meglétét és elismerését, melynek részleteiben ezen a hétvégén mélyedünk el.

A Masterclass témái:

 • Az energiákra való megnyílás, hajlandóság minden energiának az érzékelésére
 • Az entitásokkal kapcsolatos képességek felismerése és az azokhoz való ítéletmentes kapcsolódás helyreállítása
 • Az entitásoktól való félelem megszüntetése
 • A múlt hazugságainak feloldása, a múlt tapasztalásainak hatása alól való kikerülés
 • Az erő visszavétele, amit kiadtál bármilyen entitásnak, démonnak
 • Az ítélet alapú, démoni valóságokhoz való elköteleződések feloldása
 • A tudatos és a nem tudatos entitások érzékelése: milyen entitások hatnak rád?
 • Hogyan kerülj ki a nem tudatos entitások hatása alól és állj készen a tudatos entitásokkal való együtt teremtésre?
 • Az entitások, láthatatlan entitásbirodalmak érzékelése, az entitások által adott éberségek, lehetőségek érzékelése
 • Teljes félelemmentesség, egyenlőség az entitásokkal való kapcsolódásban
 • Az entitásokkal való energetikai kommunikáció
 • Az entitásoktól való befogadásra való megnyílás, a befogadással szembeni akadályok, önkorlátozó programok teljes feloldása
 • A teremtés öröme, az entitásokkal való együtt teremtés öröme
 • A szív tér entitásaira, a Fénylényekre való éberség, és a velük való kapcsolódás és együtt teremtés

Az Együtt teremtés az Entitásokkal egy haladó kurzus azok számára, akik megérkeztek a tudatosságnak arra a fokára, ahol a saját erejükbe, képességeikbe, lehetőségeikbe hajlandóak beleállni és választásokat hozni, kapcsolódva az entitásokkal, mert örömmel és könnyedséggel szeretnének teremteni.

 Milyen hozzájárulások lehetnek az entitások az életedhez, és milyen hozzájárulás lehetsz te számukra? Mi az, amit ajándékoznának számodra? Készen állsz a befogadásukra?

Ez a tanfolyam kapcsolódik az új generációs tudatosság energiájába, amit a Szívtudatosság nyitott meg, ami által elérhetővé vált az Egység energiájából történő teremtés. 

Időpont: 2022. szeptember 24-25.  9.30 – 17.00

A tanfolyam feltétele: a Szívtudatosság ébredése 9 napos online kurzusnak a meghallgatása, elérhető: ITT.

A tanfolyam előtt ajánlott a Bőségtudatosság és Teremtés és a Válj az Energiák Mesterévé 1 napos workshop meghallgatása, amelyek a teremtés és energiák alapvető összefüggéseit, folyamatát segít megérteni. Az Együtt teremtés az entitásokat már haladó tanfolyam, akkor ajánlom, ha egyébként az egyedül való teremtéssel nincsenek gondjaid. Az Együtt teremtés az Entitásokkal és a Bőségtudatosság és Teremtés Workshop/Válj az Energiák Mesterévé együtt kedvezményes áron elérhető.

Helyszín: Budapest vagy Online

Ár: 150.000 Ft ( 375 EUR). Bőségtudatosság és Teremtés/Válj az Energiák Mesterévé Workshoppal együtt: 200.000 Ft (500 EUR). A 3 kurzus együtt: 250.000 Ft (625 EUR) 

Részletfizetésre van lehetőség, két részletben, azonban a tanfolyam napjáig a teljes összeg megfizetésre kell kerüljön. Jelentkezéskor minimum a tanfolyam árának 50%-ának a megfizetése szükséges, a második részletet legkésőbb a tanfolyam napjáig. Kivételekre, egyedi elbírálásra van mód, indokolt esetben. Ezzel kapcsolatban, vagy ha bármi további kérdésed lenne, érdeklődj nyugodtan a hello@horompoandrea.hu címen.

A tanfolyam előtt, szeptember 23-án este lesz A Végtelen Lehetőségek Valósága és a jövő teremtése az entitásokkal – online előadás, ami a tanfolyam résztvevői számára ajándék.

Fizetési mód: Személyesen: készpénz, Online: Bankkártya, átutalás

A tanfolyam tartalmazza a tanfolyam felvételét és egy írásos anyagot, valamint egy workshop utáni egy alkalmas, 1 hónapon belüli online utókövetést, ahol a megtanultak gyakorlatba ültetésével kapcsolatos kérdéseidet teheted fel.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Együtt teremtés az Entitásokkal tanfolyam
150,000 Ft
Korlátlanul
Együtt teremtés az Entitásokkal tanfolyam - Részletfizetés
75,000 Ft
Korlátlanul
Együtt teremtés az Entitásokkal + Bőségtudatosság/Válj az Energiák Mesterévé
200,000 Ft
Korlátlanul
Együtt teremtés az Entitásokkal + Bőségtudatosság/Válj az Energiák Mesterévé Részletfizetés
100,000 Ft
Korlátlanul
Együtt teremtés az Entitásokkal + Válj az Energiák Mesterévé + Bőségtudatosság
250,000 Ft
Korlátlanul
3 Együtt - Részletfizetés
125,000 Ft
Korlátlanul

Részletek

Kezdés:
szeptember 24 @ 9:30 de.
Vége:
szeptember 25 @ 5:00 du.
Összeg:
75,000Ft - 250,000Ft
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , , , , , , , ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/egyutt-teremtes-az-entitasokkal-masterclass-budapest-es-online/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu
Kosár
 • A kosárban nincsenek termékek.