Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

Bőségtudatosság és Teremtés Workshop Budapest és Online

április 2 @ 9:30 de. - 5:00 du.

30,000Ft - 150,000Ft

A bőség tudása, élése és teremtése. Annak a megingathatatlan magabiztossága, hogy a Világban bőség van, és ezt a bőséget képes vagy élni, választani, teremteni te magad is a saját életedben.

A Bőségtudatosság eszköze a teremtéseid tudatossá tétele, a választásaid erejének felismerése, és a teremtő erődbe való beleállás a Szívtudatosság energiájában, a szívből jövő teremtések felé való megnyílással, és a szívből jövő választások gyakorlati erejének megtapasztalásával.

Aki tudja, éli azt, hogy képes teremteni, az soha nem lesz kiszolgáltatva a világnak, a környezetének, nem lesz alárendelve, nem fog másoktól való függőségben élni. Nem fog félni a pénz hiányától, nem fog pénzfüggőségben élni és nem alkuszik meg, nem kell lemondania semmiről, ami fontos számára.

A Bőségtudatosság egy haladó tudatosság, ami az Egységtudatosság részeként megerősít téged a tudásodban, képességeidben, beleállítva a teremtő erődbe, könnyedséget teremtve a választásaidban.

Ezen a workshopon megalapozhatod és megerősítheted a bőséget az életedben, olyan energetikai stabil alapokat teremtve és eszközöket megismerve, amelyek tartósan biztosítják az új anyagi valóságodat, a magabiztos teremtést és a pénzügyi stabilitást az életedben.

Az eszközök mindehhez:

 • A pénzzel, bőséggel kapcsolatos korlátozó nézőpontok tudatosítása és feloldása.
 • Mások pénzügyi, anyagi valóságából való kilépés és a saját valóságod tudatosítása és választása.
 • A „nem vagyok képes rá”, „nincs választásom” és más egyéb önszabotáló és hazugság programok felülírása.
 • A szükség és hiány alapú élet utolsó nyomainak a felszámolása.
 • A teremtő erődben és a választásaidban való megerősítés.
 • A tudatos teremtés folyamatának gyakorlati bemutatása és tudatos választások hozása.
 • Az Önmagadként létezés élése és választása a bőség teremtésben.
 • A bőség teremtéséhez kapcsolódó képességek felismerése és használata.
 • A választásoktól való félelem, akadályok feloldása, a választások felé való hajlandóság megnyitása, a választás erejének tudatosítása.
 • Az éberség alapú választások szerepe a tudatos bőség teremtésében.
 • A jövőbeli lehetőségek felismerése, és a választások hatásainak és következményeinek tudatosítása.
 • A teremtés öröme, könnyedség a teremtésben, a könnyed bőség teremtése.
 • A másokkal való együtt teremtés lehetősége.
 • Az Univerzummal, Entitásokkal való együtt teremtésre való készségek tudatosítása, az erre való készen állás.
 • A bőség behívását, megerősítését segítő transzformációs gyakorlatok, energetikai transzformációk, meditációk.

A tanfolyam egyszerre ötvözi az elméletet a gyakorlatiassággal. Az összefüggésekre való rávilágításon túl feladatok és energetikai gyakorlatok segítik a hatékonyságot és új alapok lefektetését, egy újfajta teremtés alapjainak megvalósítását. Ha pedig úgy érzed, az alapjaid megvannak, segít, hogy tovább építkezz, hatékonyabban, könnyedebben, örömtelibben.

Időpont: 2022. április 2. 9.30 – 17.00

Helyszín: szemlÉLETváltás Központ – 1027 Budapest, Margit krt. 58. vagy Online

Ár: 60.000 Ft, ami magában foglalja Az Új Aranykor teremtői előadássorozatot, egy írott munkafüzetet és a tanfolyamról készült hangfelvételt, valamint egy workshop utáni egy alkalmas, 1 hónapon belüli online utókövetést, ahol a megtanultak gyakorlatba ültetésével kapcsolatos kérdéseidet teheted fel.

A workshop résztvevőinek a március 31-i A pénzügyi biztonság, az anyagi instabilitáson túli valóság megteremtése előadás ajándék. (Ha korábban már jelentkeztél rá, vagy a teljes 3 részes Biztonság sorozatra, jelezd számomra.)

Részletfizetésre van lehetőség, két részletben, az 50%-ot a tanfolyam napján/napjáig, második részletet 30 napon belül megfizetve. Ezzel kapcsolatban, vagy ha bármi további kérdésed lenne, érdeklődj nyugodtan a hello@horompoandrea.hu címen.

A workshop egyediségét az adja, hogy egyénileg tudunk foglalkozni a saját helyzeteddel, így egy előadás vagy egy egyszerű oktatóanyag információján túl a tudásommal és az éberségemmel tudlak segíteni, figyelembe véve kifejezetten az egyéni élethelyzetedet. A workshop ezért kifejezetten kis csoportos foglalkozás, hogy egyéni szinten a lehető legnagyobb hatékonyságot érjük el. Maximum 10 fő számára elérhető, a jelentkezéseket a regisztráció és a befizetések beérkezésének alapján tudom figyelembe venni.

Fizetési módok: Helyszínen készpénz, Átutalás, Bankkártya. Jelentkezni ezen az oldalon a jegyvásárlásra kattintva tudsz.

A workshop előtt ajánlott a Szívtudatosság ébredése anyag meghallgatása.

Ha szeretnél tovább lépni a teremtéseid és a lehetőségeid kimaximalizálásában, szeretettel várlak az április 9-10 Együtt teremtés az Entitásokkal tanfolyamon, ami ennek a területnek a lehetőségeit bővíti tovább.

Szeretettel várlak!

Dr. Hörömpő Andrea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bőségtudatosság Workshop
60,000 Ft
Korlátlanul
Bőségtudatosság és Teremtés Workshop + Együtt teremtés az Entitásokkal
150,000 Ft
Korlátlanul
Részletfizetés - Bőségtudatosság és Teremtés Workshop + Együtt teremtés az Entitásokkal
75,000 Ft
Korlátlanul

Részletek

Dátum:
április 2
Időpont:
9:30 de. - 5:00 du.
Összeg:
30,000Ft - 150,000Ft
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , , , , , , , , , ,

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu

Helyszín

szemlÉLETváltás Központ (Budapest, Margit krt. 58.)
Budapest, Margit krt. 58. + Google Térkép
Kosár
 • A kosárban nincsenek termékek.