Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Bőség és anyagi szabadság teremtése az entitásokkal – Válj a Megvalósítás Mesterévé! Előadássorozat 3. rész

március 24 @ 19:00 - 20:30

11,000Ft - 33,000Ft

A bőség valósága manifesztálásának kiterjesztett energiája az entitásokkal való együtt teremtés, és kifejezetten az entitásokkal való bőség teremtése. Ez egy haladó előadás olyan haladó eszközökkel, amelyek segítenek abban, hogy együtt teremts bőséget, anyagi szabadságot és függetlenséget a láthatatlan világ segítőivel.

A Válj a Megvalósítás Mesterévé! egy 3 részes előadássorozat, amiben felismerheted a megvalósulással, manifesztációval szembeni tudatalatti és energetikai akadályaidat, és azokat az energetikai lépcsőket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a vágyaid és a választásaid valóra váljanak.

Ebben az előadásban:

  • Tisztítjuk azokat a korlátozó entitásokat, démonokat, amelyek távol tartanak a bőségtől.
  • Feloldjuk azokat az elköteleződéseket, esküket, fogadalmakat, amelyeket entitások, démonok biztosítanak és akadályoznak a teremtésben, manifesztációban, vagy máshová irányítják a teremtéseidet
  • Transzformáljuk az anyagi szabadságtól távol tartó, gazdagság-ellenes energiákat, programokat, és azokat az entitásokat, démonokat, akik ezt erősítik.
  • Feloldjuk azokat a múltbeli választásokat, amelyeknek köszönhetően kiadtad az irányítást, kontrollt az anyagi valóságod felett, és tisztítjuk azokat az entitásokat, démonokat, akiknek átadtad az irányítást
  • Éberséget kaphatsz a téged segítő entitásokra, és azokra a lehetőségekre, amelyeket mutatni szeretne számodra
  • Felvesszük a kapcsolatot a téged segítő entitásokkal, a saját személyes segítő entitásoddal.
  • Behívjuk az angyali energiákat, hogy megerősítsék és hozzájárulások legyenek a bőség valóságának megteremtéséhez

A Válj a Megvalósítás Mesterévé! előadássorozatban nézőpontokat tisztítunk, energiákat transzformálunk, transzformációs gyakorlatokat, meditációt végzünk, aminek köszönhetően tudatosíthatod az eddig tudattalan működésedet, megváltozik az energiád, nézőpontod, magabiztosabbá, sikeresebbé és tudatosabbá válsz a manifesztáció, megvalósulás területén.

Hogy ne csak elkezdd, hanem könnyedén és sikeresen be is fejezd!

Időpont: 2023. március 24. 19 óra

Ár: 11.000 Ft (30 Euro). A teljes Válj a Megvalósítás Mesterévé! Előadássorozat 36.000 Ft helyett: 33.000 Ft (84 Euro) március 24-ig.
Kedvezményes ár: Ha részt vettél a januári New Year, New Me programon, a teljes előadássorozat ára: 29.900 Ft. (77 Euro)
A teljes sorozatra részletfizetési lehetőség van 2 részletben, az első részletet március 10-ig, a másodikat legkésőbb április 10-ig fizetve.

Az előadás az első két résszel együtt ajánlott, mert abban tisztítjuk általánosságban a manifesztációval és a bőséggel kapcsolatos nézőpontokat, ott fektetjük le az alapokat. Ebben a harmadik részben kifejezetten a bőség valóságára koncentrálunk, így már meglévő alapokra építünk.

A Válj a Megvalósítás Mesterévé! Előadássorozat 3 részből áll:

Március 10. Mindent a Manifesztációról
Március 17. A bőség valóságának manifesztálása
Március 24. Bőség és anyagi szabadság teremtése az entitásokkal

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételt utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

Ha készen állsz arra, hogy visszavedd az irányítást és kontrollt a pénzügyeid és az anyagi valóságod felett és manifesztáld azt az életet, amit megérdemelsz, jelentkezz a Válj a Megvalósítás Mesterévé Előadássorozatra most! Fektess be magadba, és kezdd el megvalósítani a bőséget az életedben azáltal, hogy a Megvalósítás Mesterévé válsz!

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!
dr. Hörömpő Andrea – Tudatosság Mesterfokon
Író, Tudatosság- és Éberségmentor

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bőség és anyagi szabadság teremtése az entitásokkal előadás
11,000 Ft
Korlátlanul
Válj a Megvalósítás Mesterévé! Előadássorozat - Kedvezményes jegy
29,900 Ft
Korlátlanul
Válj a Megvalósítás Mesterévé! Előadássorozat
33,000 Ft
Korlátlanul

Részletek

Dátum:
március 24
Időpont:
19:00 - 20:30
Összeg:
11,000Ft - 33,000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,