Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Befogadás a kapcsolatokban: Befogadni és befogadva lenni online előadás

2022 november 24 @ 19:00 - 20:30

9,000Ft - 18,000Ft

Befogadás.
Befogadok, mivel szeretek. Befogadható vagyok, mivel szerethető vagyok.

Voltak-e valaha kétségeid afelől, hogy befogadhatsz-e a szívedbe valakit? Féltél-e a befogadástól, attól, hogy ha megnyitod magad, akkor bántani fog? Gondoltad-e azt, hogy téged nem lehet szeretni, te nem vagy választható, téged nem fognak elfogadni és befogadni?

A befogadás elleni akadályok tudatosításával és a saját magaddal kapcsolatos önítéletek feloldásával képessé válsz szeretetet adni, elfogadni és befogadni. Hogyan lehet számodra könnyű a befogadás a kapcsolataidban, különösen a párkapcsolatodban?

Ebben az előadásban a szeretni és szeretve lenni, választani és választva lenni, befogadni és befogadva lenni területén mélyedünk el, feloldva azokat az ellenállásokat, ítéleteket, bűntudatot, szégyent, rosszá tételt, a lelked legbelsőbb félelmeit, ellenállásait, amelyek megakadályoznak a befogadásban.

Az önszeretet és önbizalom megerősítése által felülírunk múltbeli, hazugságon alapuló hitrendszereket, feloldozzuk a szívünket azon fájdalmaink alól, amelyekkel kizárjuk magunk a szeretet és a szeretetteljes kapcsolatok befogadás alól.

Időpont: November 24. 19 óra

Ár: 12.000 Ft. Kedvezményes ár: Ha részt vettél a Mindent a sebezhetőségről sorozaton, akkor számodra: 9000 Ft. Mindent a befogadásról előadással együtt: 18.000 Ft.

Az Önmagadként létezés a kapcsolataidban Alaptanfolyam és a Társkapcsolat Mesterfokon – Egységbe emelő Társkapcsolat Masterclass résztvevői számára ajándék.

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

dr. Hörömpő Andrea

Író, Tudatosság- és Éberségmentor

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Részletek

Dátum:
2022 november 24
Időpont:
19:00 - 20:30
Összeg:
9,000Ft - 18,000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , , , ,