Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Az Angyali Birodalmak Érintése – 3. Angyali Vezetés: Vezetve lenni az entitások, angyalok által

2022 december 9 @ 19:00 - 20:30

9,000Ft - 33,000Ft

Mit jelent számodra vezetni és vezetve lenni? Át tudod-e adni magad a vezetésnek? Ahhoz, hogy vezessenek, el kell engedned a kontrollhoz és irányításhoz való ragaszkodásodat, megerősíteni a bizalmadat, választva azt, hogy befogadsz éberséget, iránymutatást mástól. A vezetve lenni minőség a tudatosság magas foka, a bölcsességbe való megérkezés.

Az angyali vezetés az entitásokkal való együtt teremtés egyik leghaladóbb lépése.

Készen állsz-e erre a fokú magabiztosságra, hogy együtt teremts a legtisztább, legnagyobb energetikai lényekkel, entitásokkal? Mi az, amit az entitások, angyalok sugallnának, hová vezetnének? Hová juthatsz el általuk?

Ebben az előadásban ránézünk a bizalom, irányítás, kontroll, vezetés kérdéseire, hogy megérkezzünk az Angyali Birodalmak világába, és készen álljunk a fényes, tiszta minőségű, magas tudatosságú entitások által adott éberség befogadására.

Az Angyali Birodalmak Érintése előadássorozat varázslatos megkoronázása ennek az évnek. A Szívtudatosság energiáján keresztül egy olyan felemelkedés tud megtörténni, amely által lehetővé válik az Angyali Birodalmakkal való kapcsolódás. Ebben a 3 előadásban pedig ennek a határait érjük el. Megérintjük ezeket az energiákat, és ezek az energiák is megérintenek minket.

Ebben az előadásban olyan éberséget kaphatsz, aminek köszönhetően képessé válhatsz az angyali minőség felismerésére, a tőle való éberség, tudás befogadására és a vele való együtt teremtésre. Gyakorlatokkal, energetikai transzformációkkal és a csodák világában való elmerüléssel várlak.

Tarts velem ebben a karácsony előtti varázslatos időszakban és tedd mindezt az életed részévé Te is!

Időpont: December 9. 19 óra (kb.1,5-2 órás előadás)

Az Angyali Birodalmak Érintése előadássorozat 3 részből áll: (November 18 – December 9.)

  1. November 18. Angyalok hívásai: A Varázslat & Csoda Behívása, Teremtése és Élvezete
  2. December 2. Portálok: Ajtók az angyalok világába
  3. December 9. Angyali Vezetés: Vezetve lenni az entitások, angyalok által

Ár: 9.000 Ft. (22,5 Euro) A teljes előadássorozat együtt, 27.000 Ft. (67,5 Euro)

Kedvezményes ár: Ha részt vettél idén bármelyik előadássorozatomon, programsorozatomon, vagy tanfolyamomon, a teljes sorozat számodra 18.000 Ft-ért (45 Euro) elérhető (egy előadás ajándék).

Ha részt veszel a november 19-20-i hétvégén (Válj az Energiák Mesterévé, Bevezetés az Entitások világába Alaptanfolyamok) ÉS a december 10-11-i hétvégén (Együtt teremtés az Entitásokkal), számodra a teljes 3 részes sorozat ajándék.

Az előadások előtt ajánlott a Sebezhetőség az Entitásokkal 3 napos intenzív sorozat meghallgatása.

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea

Író, Tudatosság- és Éberségmentor

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Részletek

Dátum:
2022 december 9
Időpont:
19:00 - 20:30
Összeg:
9,000Ft - 33,000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , , ,