Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Az Angyali Birodalmak Érintése – 2. Portálok: Ajtók az angyalok világába

2022 december 2 @ 19:00 - 20:30

9,000Ft - 33,000Ft

Az Angyali Birodalmak Érintése előadássorozat varázslatos megkoronázása ennek az évnek.

A Szívtudatosság energiáján keresztül egy olyan felemelkedés tud megtörténni, amely által lehetővé válik az Angyali Birodalmakkal való kapcsolódás. Ebben a 3 előadásban pedig ennek a határait érjük el. Megérintjük ezeket az energiákat, és ezek az energiák is megérintenek minket.

Portálok. Energetikai ajtók, amelyek az entitások, angyalok világába vezetnek.
Mit tudsz te róluk? Milyen képességeid vannak velük? Milyen portálok kulcsait őrzöd?

A Portálok: Ajtók az angyalok világába előadásban az angyali világokba vezető portálokkal kapcsolatosan tisztítjuk a nézőpontokat, esküket, ígéreteket, fogadalmakat, múltbeli választásokat, elköteleződéseket, éberséget.

A portálokon keresztül hozzáférést teremthetünk az angyali energiákhoz, hogy lehetségessé váljon a látható és a láthatatlan mesterséges szétválásának újraegyesítése.

Milyen éberséged van portálokkal kapcsolatban? Hány portált őrző entitás próbálja veled felvenni a kapcsolatot? Milyen szereped lehet a portálok őrzésében, megnyitásában vagy bezárásában? Ez egy nagyon izgalmas terület, sok eltitkolt, eddig elrejtett emlékről, tudásról, képességről képes lerántani a leplet.

Ebben az előadásban tisztításokat, energetikai transzformációkat végzünk, aminek köszönhetően felszínre törhet és tudatosodhat benned minden, amit tudsz, és amire képes lehetsz a portálokkal, entitásokkal, angyalokkal kapcsolatban. Tarts velem ebben a karácsony előtti varázslatos időszakban és tedd mindezt az életed részévé Te is!

Időpont: December 2. 19 óra (kb.1,5-2 órás előadás)

Az Angyali Birodalmak Érintése előadássorozat 3 részből áll: (November 18 – December 9.)

  1. November 18. Angyalok hívásai: A Varázslat & Csoda Behívása, Teremtése és Élvezete
  2. December 2. Portálok: Ajtók az angyalok világába
  3. December 9. Angyali Vezetés: Vezetve lenni az entitások, angyalok által

Ár: 9.000 Ft. (22,5 Euro) A teljes előadássorozat együtt, 27.000 Ft. (67,5 Euro)

Kedvezményes ár: Ha részt vettél idén bármelyik előadássorozatomon, programsorozatomon, vagy tanfolyamomon, a teljes sorozat számodra 18.000 Ft-ért (45 Euro) elérhető (egy előadás ajándék).

Ha részt veszel a november 19-20-i hétvégén (Válj az Energiák Mesterévé, Bevezetés az Entitások világába Alaptanfolyamok) ÉS a december 10-11-i hétvégén (Együtt teremtés az Entitásokkal), számodra a teljes 3 részes sorozat ajándék.

Az előadások előtt ajánlott a Sebezhetőség az Entitásokkal 3 napos intenzív sorozat meghallgatása.

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea

Író, Tudatosság- és Éberségmentor

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Részletek

Dátum:
2022 december 2
Időpont:
19:00 - 20:30
Összeg:
9,000Ft - 33,000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , ,