Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Az akarás elengedésének művészete – Online előadás+Ajándék pdf

2018 június 19 @ 6:00 du. - 8:00 du.

10.000Ft

Sokak életét blokkolja az akarás és az irányítás. AKARJUK a Férfit/Nőt, AKARUNK egy működő párkapcsolatot, AKARJUK A PÉNZT, az életünket AKARVA éljük. A mókuskerékbe bekerülve az akarást AKARVA akarjuk elengedni, de csalódottan tapasztaljuk, hogy mindez nem megy. Nem működik, ezért feladjuk. Pedig nem kellene. Akkor mégis mi az akarás elengedésének titka és mi kell ahhoz, hogy ezt művészien magunkévá tegyük?

Az akarás valójában egy olyan vágy, amelyet jelentőségtelivé tettünk azért, mert biztonságra vágyunk. A vágyaink pedig az irányát jelzik az életünknek. Tehát az akarás önmagában nem rossz dolog, ha megszabadítjuk attól a jelentőségtelivé tételtől, ami meggátol minket abban, hogy előre lépjünk.

Ebben az online előadásban ezt a kérdést fogjuk körbejárni. Hogyan lépj túl a félelmeiden, a biztonsági korlátaidon és legyél elég bátor ahhoz, hogy önbizalmad, stabilitásod megtalálásával, képességeid elismerésével akarás mentes könnyed életet élj? Hogyan engedd el az irányítást? Milyen nagyszerű jövő, boldog párkapcsolat, anyagi bőségben teljes élet lehetséges számodra, ha elengeded az akarást?

Mert Neked is sikerülhet!

Tarts velem ezen az estén, hogy a tudatosság, valamint az Access Consciousness eszközeit használva túllépj az akaráson és elkezd valóban teremteni az életedet.

Az akarás elengedése életed számos területén megjelenhet:

  • Párkapcsolatod, szüleiddel, gyermekeddel való kapcsolatod – az érzelmi biztonságod legfőbb területei
  • Pénzügyeid, munkád – az anyagi biztonságod megélése
  • Egészséged – mint az egyik tünet, ha nem működik valami az életedben

Ha az akarást nem tennéd rosszá, mi változna az életedben? Milyen lehetőségek várnak rád az akaráson túl a párkapcsolatodban, a pénzügyeidben? Milyen választást hozhatsz, hogy túljuss a szükségen, a hiányon?

Én is voltam akarásban, tudom milyen. Túljutottam rajta, azt is tudom már, hogy milyen. Több évbe telt. Hogy Neked rövidebb idő alatt sikerüljön, tarts velem ezen az estén.

Az előadás hanganyagát az elhangzott kérdésekkel és tisztításokkal, valamint egy írásos ajándék pdf-et megkapod az előadás után. 

Időpont: 2018. június 19. 18-20 óra. A linket emailben küldöm az előadás előtt. Ha nem tudsz részt venni rajta, küld el a kérdésedet előre, amit megválaszolok és a hanganyagot utólag elküldöm.

Ár: 10.000 Ft, amit átutalással tudsz megfizetni. Ha voltál már nálam bármilyen tanfolyamon: 8.000 Ft.

Jelentkezés: https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Kérdés esetén keress bizalommal a [email protected] email címen.

Szeretettel várlak!

dr.Hörömpő Andrea
Access Bars® és Testfacilitátor, Facelift® Facilitátor
Web: www.horompoandrea.hu
Email: [email protected]
Telefonszám: +36 20 249 5718

Részletek

Dátum:
2018 június 19
Időpont:
6:00 du. - 8:00 du.
Összeg:
10.000Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/access-consciousness/access-andival/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu
Kosár A termék eltávolítva. Visszavonom
  • A kosárban nincsenek termékek.