Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A Végtelen Lehetőségek Valósága és a jövő teremtése az entitásokkal – Online előadás

szeptember 23 @ 19:00 - 20:30

10,000Ft - 15,000Ft

Mi vár rád a végtelen lehetőségek valóságában? Amikor a saját nagyságod és az Önmagadként létezés energiájába beleállva éled és teremted az életed? Amikor folyamatos választásban, folyamatos éberségben vagy, és a tudatos választásaid által nem pusztán hagyod, hogy sodorjon az ár valamerre, hanem pontosan tudod, mit szeretnél, és ebbe magabiztosan beleállsz, azt választod, végtelen könnyedséggel.

Az Együtt teremtés tere és valósága ez. Együtt teremtés más emberekkel, és az entitásokkal is. Éberséggel arra, hogy milyen választásaidnak milyen következményei vannak a jövőre nézve.

A tudatos entitások várják, hogy hozzájárulások legyenek számunkra egy elfogadóbb, szeretetteljesebb, örömtelibb, tudatosabb jövőhöz, ami a megosztottságot meghaladva az Egység valóságába vezet, azt teremti, és azt erősíti meg.

Milyen éberséged van a tudatos jövő teremtésének lehetőségeiről?
Milyen éberséget adhatnak számodra ehhez az entitások?
Hogyan lehetsz éber az entitásokra, akik veled együtt teremtenének?
Hogyan invitálhatod őket az életedbe és a teremtéseidbe?
Hogyan teremthetjük tudatosan a jövőt az entitásokkal a végtelen lehetőségek valósáságából?

Ennek az energiájába lépünk be ezen az estén, és adok át eszközöket, éberséget és módszereket, hogyan tudod ezt te magad is könnyen használni és élni.

Ha még csak most ismerkedsz az entitások világával, akkor ajánlom előtte az Együtt teremtés az Entitásokkal bevezető előadást. Az entitásokkal való együtt teremtéshez a szívtér megnyitása és szívből élés szükséges, ezért ezen előadás előtt ajánlom meghallgatni A Szívtudatosság ébredése programsorozatomat, mert az nyitja meg ennek a terét és lehetőségét. Ebben az előadásban erre alapozva megyünk tovább.

Ha már könnyű számodra a teremtés egyedül, és szeretnéd a teremtéseidet egy magasabb fokra emelni, akkor ez az előadás mindenképp Neked szól.

Időpont: 2022. szeptember 23. 19 óra.

Ára: 15.000 Ft.
Kedvezményes jegy: Ha részt vettél a Nagyság Művészete Online programsorozaton, vagy Az Entitások vonzásában előadáson, vagy megvásároltad az Entitás Tisztítás Gyűjteményt, az ára: 10.000 Ft.
A szeptember 24-25-i Együtt teremtés az Entitásokkal Masterclass résztvevői számára ajándék, a tanfolyam részeként. Ha szeretnél egy magasabb szintre kapcsolni az életedben, ajánlom a teljes Együtt teremtés az Entitásokkal Masterclasst!

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételt utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not yet available

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu

Helyszín

Online