Események betöltése

« Összes Események

 • Ez az esemény elmúlt.

A Szavak Varázslata: A Könnyed Kommunikáció Művészete tanfolyam Budapest és Online

június 12 @ 9:30 de. - 5:00 du.

Ft30000 - Ft60000

A szavak mágikus teremtő hatással bírnak. Amit kimondasz vagy leírsz, annak életet adsz, az életre kel.

A kommunikáció életünk minden területét behálózza. Akár a magánéletben, akár a munkád során, hasznos, ha hangot tudsz adni mindannak, ami benned van. A szavak eszközként segítik a teremtéseinket, kapcsolatainkat, életünket. Egy jókor kimondott jó szó megmenthet, de egy rosszkor kimondott rossz szó akár tönkre is tehet egy helyzetet.

A képesség, hogy a Szavak Varázslatának, és ezáltal a Könnyed Kommunikációnak a művészévé válj, ott van mindenkiben. Benned is!

Ha a kommunikáció nehéz számodra, akkor önítéletek, elvárások, fix nézőpontok, tökéletességre való törekvés, félelmek, hazugságok, eskük, fogadalmak, aktív bántalmazás lenyomatok, vagy ehhez hasonló blokkok akadályozhatják az önkifejezést. A kommunikáció bárki számára lehet könnyű, aki hajlandó ránézni és felszámolni ezeket az akadályokat.

A Szavak Varázslata: A Könnyed Kommunikáció Művészete egy egyedülálló kurzus, ami segít számodra könnyűvé és örömtelivé tenni a kommunikációt.

Szeretettel ajánlom ezt a tanfolyamot, ha:

 • Szeretnél könnyedséget és nagyobb magabiztosságot megélni a kommunikációban.
 • Szeretnéd felfedezni mit is tudsz a szavakkal varázsolni, amit eddig még nem ismertél (f)el, nem választottál.
 • Szeretnél több, nagyobb lehetőséget az életben, és ebben a szavakat és a kommunikációt eszközként tudod használni.
 • Nehéz számodra kifejezni magad, akár szóban, akár írásban; netán ha meg kell szólalnod, gombóc nő a torkodban és megnémulsz.
 • Félsz hangot adni annak, ami benned van, visszatart, hogy mit gondolhatnak mások.
 • Nehezen állsz ki Önmagadért, a saját nézőpontodért, hogy mi működik számodra.
 • A kommunikáció a munkád része és gondot okoz, félelmetes számodra a prezentáció, kiállás, megszólalás, megfogalmazás, vagy egyszerűen szeretnél jobbá válni benne.
 • Szeretnél írással vagy énekléssel foglalkozni, könyvet, verset, írni, szavakkal alkotni, teremteni, varázsolni, csak nem tudod, hogyan kezdj neki. Vagy ha már elkezdted, szeretnél lendületet hozzá.
 • Szeretnél a szavakból élni, de elképzelni sem tudod, hogyan lehetséges mindez.
 • Idáig eljutottál az olvasásban, és egyszerre rettegsz és vagy izgatott, mert tudod, hogy valójában ez mekkora lehetőség lenne számodra. 🙂

Íróként szeretnék hozzájárulás lenni számodra, hogy megmutassam, a kommunikációnak nem kell nehéznek lennie, lehet végtelen könnyű is.

A tanfolyamon egyszerre használunk elméleti és gyakorlati eszközöket, feladatokat, valamint energetikai gyakorlatok segítik elő a blokkok oldását, nagyobb magabiztosságot, valamint eszközöket kapsz ahhoz, hogy a jövőben könnyebbé váljon számodra a kommunikáció. A tanfolyam mellé egy írásos munkafüzetet és a tanfolyam felvételét is megkapod.

Időpont: 2021. Június 12. 9.30 – 17.00

Helyszín: szemlÉLETváltás Központ – 1027 Budapest, Margit krt. 58. és Online

Ár: 60.000 Ft/170 Euro. Részletfizetésre van lehetőség, két részletben, ezzel kapcsolatban, vagy ha bármi további kérdésed lenne, érdeklődj nyugodtan a hello@horompoandrea.hu címen. Jelentkezés ezen az oldalon a Jegyvásárlásra kattintva vagy a fenti email címen lehetséges.

Fizetési módok: Helyszínen készpénz, Átutalás, Bankkártya.

Szeretettel várlak!

Dr. Hörömpő Andrea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
A Szavak Varázslata: A Könnyed Kommunikáció Művészete tanfolyam
60,000 Ft
Korlátlanul
A Szavak Varázslata: A Könnyed Kommunikáció Művészete tanfolyam Részletfizetéssel
30,000 Ft
Korlátlanul

Részletek

Dátum:
június 12
Időpont:
9:30 de. - 5:00 du.
Összeg:
Ft30000 - Ft60000
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , , ,

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu

Helyszín

Budapest
Kosár
 • A kosárban nincsenek termékek.