Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A Nagyság Művészete Online Programsorozat

szeptember 15 @ 19:00 - szeptember 21 @ 19:30

A Nagyság Művészete Önmagad Teljességének és Nagyszerűségének elfogadására és választására hív.

Az igazi Nagyság Önmagad elfogadásán és választásán alapul. Tiszta értékek melletti elköteleződést, tiszta kapcsolódásokat eredményez, a lehetőségekre való éberséggel, és azok könnyed választásával, folyamatos teremtéssel és hajlandósággal arra, hogy egyre nagyobbá válj.

Ez az egy hetes sorozat a hajlandóságot nyitja meg arra, hogy az a Nagyság legyél, aki valójában vagy, és ennek élvezetében nagyszerű dolgokat teremts, változást hozz létre a saját életedben és mások életében is.

A saját nagyszerűséged elfogadásának és élésének természetességét mutatja meg, amiben már feloldódtak az önítéletek, önbántalmazások, önbüntetések. Amikor már nem menekülsz Önmagad elől, nem rejtőzködsz a világ elől és nem hasonlítod magad másokhoz. Önmagad Nagyságának választása azt jelenti, hogy tiszteled magad és tisztelsz másokat is. Figyelsz magadra, és figyelsz másokra is, tudatosan teremted az életed, a jövődet, és a nagyszerűségedbe való beleállással invitálsz másokat is a saját nagyszerűségük választására. Mi az a változás, amit teremthetsz, ha választod Önmagad Nagyságát? Mi az a bőség, könnyedség és öröm, amit élhetsz?

A Nagyság Művészete egy 7 napos intenzív programsorozat, ami szembesít a saját nagyságoddal (és az előtte lévő korlátokkal, akadályokkal), éberséget adva, hogy mi lehetséges számodra, ha beleállsz ebbe a nagyszerű energiába.

Tervezett tematika:

  1. LÁTHATÓVÁ VÁLNI ÉS MEGMUTATNI MAGAD: Önmagad megmutatása, a rejtőzködés megszüntetése, hajlandóság Önmagadra ránézni. A nagysággal, saját nagyságoddal kapcsolatos ellenállások, ítéletek, Önmagad rosszá tételének feloldása. A kicsiben és színtelenségben tartó programok alóli felszabadulás
  2. ÖNÉRTÉKELÉS ÉS ÖNBIZALOM: Önmagad értékeinek felismerése, és a saját géniuszod, tehetséged, különbözőséged elismerése, vállalása, értékelése. A kétségek nélküli stabil magabiztosságon alapuló élet megteremtése.
  3. ERŐBE ÁLLÁS ÉS AZ ÖNMAGADKÉNT LÉTEZÉS KÖNNYEDSÉGE: Az erőtlenség tettetésének abbahagyása, az Önmagadként létezés magabiztossága, természetessége és szabadsága. A nagyság energiája, befogadni a saját nagyságodat.
  4. LEHETŐSÉGEK, VÁLASZTÁS ÉS A BŐSÉG TEREMTÉSE: A lehetőségek és a bőség invokálása nagyságba állás által. Az éberség alapú választásokban való megerősödés. Lehetőségek választása az eddig elképzelt, elhitt, gondolt kikövetkeztetett nézőpontokon túl. A bőség tudatos befogadása és teremtése a nagyságba állás által.
  5. EGYÜTT TEREMTÉS ÉS A JÖVŐ TUDATOS TEREMTÉSE: A saját nagyságodban való kiteljesedés. A  jövő tudatos teremtése.Megnyitni magad a másokkal való együtt teremtésre. A másokkal való Együtt teremtés elindítása, a vezető minőség megalapozása. A kölcsönösség, az Egység energiája.
  6. VEZETNI ÉS VÁLTOZÁST TEREMTENI: A változást teremtő képességed elismerése és az ebbe történő beleállás. Másokat invitálni, felemelni. Vezetni, de nem uralkodni. Újítónak lenni, értékekért kiállni, irányt mutatni. A vezetői felelősség tudatosítása, és az ebbe való beleállás.
  7. HATÁSSAL LENNI, HATALMASNAK LENNI: Hajlandónak lenni másokra hatással lenni. Hatalomban lenni, de nem visszaélni a hatalommal. A nagyság előnyei, az Önmagadként létezés Teljességébe való megérkezés.

Időpont: 2022. szeptember 15-21. Minden este 19 óra, 30-45 perces előadások.

Az egy hetes programsorozat ára: 19.900 Ft. Az augusztusi A könnyed Változás Művészete Online Programsorozattal együtt 29.900 Ft.

Ez egy haladó energiájú programsorozat, így ajánlott előtte az augusztusi A könnyed Változás Művészete Online Programsorozat, vagy a Szívtudatosság ébredése sorozat, az Önmagadként létezés előadások és/vagy az ERŐ előadássorozat. (Attól függően, hogy ki melyik témában érez magában megakadást.)

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu

Helyszín

Online