Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A Hangod, mint a Szupererőd Online 7+1 napos Programsorozat

május 11 @ 19:00 - május 18 @ 19:00

12,900Ft

Könnyű vagy nehéz számodra megszólalni? Kimondani dolgokat? Beszélni az érzéseidről? Kiállni Önmagadért? Hangot adni annak, amire vágysz? Lehet, hogy életed egyik területén könnyű mindez számodra, másik területén viszont gátlásossá válsz és akadályokkal szembesülsz. A hangtalanság, a hangot nem adás, a nem kimondás nagyon sokszor az erőtlenség, az áldozati létbe ragadás, az Önmagunk elől való menekülés jele. A kimondás ezért az erőbe állással jár, határozottságot mutat, irányt ad az életünknek.

Mi az, amit ha most kimondasz, akkor az megváltoztatja az életed és a jövődet?

Magabiztosabbá tesz, megerősít, elindít, vagy lezár egy helyzetet, teremtesz, transzformálsz, gyógyítasz általa. Olykor egyszerűen csak arra van szükség, hogy kimondjunk dolgokat a kapcsolatainkban, a munkahelyünkön, vagy pusztán Önmagunknak.

Erősítsd a hangodat és fedezd fel a hangodban és a kimondásban lévő erőt! Hogy sokkal magabiztosabban teremts kapcsolatokat, párkapcsolatot, munkát, bőséget és tudatosabb, örömtelibb jövőt magadnak!

Ebben a 7+1 napos online programsorozatban megvizsgáljuk a hangoddal való kapcsolatodat, hogy felfedezd a hangodban és a kimondásban lévő erőt, és hogy olyan életet teremthess általa, amiben nem lesz mostantól kezdve nehéz semminek hangot adni.

Mekkora erőd van a hangodban?
Mi van, ha a hangodban van a legnagyobb Szupererőd?

A tervezett program a következő:

0. Nap: A hangod ereje, az erőd hangja. Erőtlenség vagy intenzitás a hangodban, a hangoddal.
1. Nap: Hang tisztítások. Hang, kimondás megtagadások, hangtalanságok, némasági eskük, fogadalmak tisztítása. Kimondásnak és kérésnek való ellenállás feloldása.
2. Nap: A hangod, mint az önbizalmad forrása. A hangod, mint az Önmagadért való kiállás kulcsa. Határok húzása a kimondás által.
3. Nap: Hangod a kapcsolataidban. Az érzéseid és a szíved hangja. Hangok és igazságok vagy hazugságok. Mire lehetsz éber mások hangjában?
4. Nap: A hangod, mint a teremtésed forrása. Képességek és teremtés a hangoddal. Tiszta hangok. A kimondás szerepe a választásban, teremtésben.
5. Nap: A bőség hangja. A hangod, mint érték. A hangod, mint a bőséged forrása, hangod a munkában, a pénz, arany hangja.
6. Nap: A hangod és a nagyság. A jövő hangja. Ki hallja meg a hangod? Hányan hallják meg a hangod? A jövő hangjaira való éberség, behívni lehetőségeket az életedbe. Népszerűvé, ismertté, világhírűvé válni.
7.Nap: Angyalok és Entitások hangjai, az Angyalok és Entitások behívása az életedbe. Meghallod őket?

Időpont: 2023. május 11-18. Minden este 19 óra. Minden nap 30-40 perces élő bejelentkezéssel.

Ár: 14.900 Ft. Május 31-ig kedvezményes áron, Ajándék HANG TISZTÍTÁS GYŰJTEMÉNNYEL! : 12.900 Ft (34 Euro)

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült drive linken.

Az előadás anyagát megkapod videóban, mp3-ban és írott pdf formátumban is. Jelentkezni a jegyvásárlásra kattintva lehetséges. A programsorozaton elméleti és gyakorlati eszközöket egyaránt kapsz, kérdésekkel, tisztításokkal, tudatosítással, transzformációs meditációval, feladatokkal segítelek abban, hogy tudatosabbá válj hangoddal kapcsolatban.

Kérdés esetén keress bizalommal a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel látlak!
Dr. Hörömpő Andrea – Tudatosság Mesterfokon
Író, Tudatosság- és Éberségmentor

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Részletek

Kezdés:
május 11 @ 19:00
Vége:
május 18 @ 19:00
Összeg:
12,900Ft
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/a-hangod-mint-a-szupererod-online-71-napos-programsorozat/

Helyszín

Online