Események betöltése

« Összes Események

A Csillag, aki valójában vagy – Tudatos létezés tanfolyam

március 20 @ 9:30 de. - 5:00 du.

Ft60000 - Ft120000

Hiszem azt, hogy a ragyogás nem csak kevesek kiváltsága, hanem mindenki lehetősége.

A ragyogás mindenkinek mást jelent, hiszen ennek alapja az, hogy Önmagunk legyünk. Akkor vagyunk Önmagunk, amikor örömben vagyunk. Ez pedig mindenki számára egy könnyed és természetes tér, ahová eljuthatunk akkor, ha a korlátainkat, nézőpontjainkat, ítéleteinket, fájdalmainkat, félelmeinket, mintáinkat, kétségeinket, a múlt bántásait elengedjük. Ennek a felfedezésére hívlak ezen a napon. Elengedünk, tudatosítunk, új választásokat hozunk, elismerünk.

Szabadítsd fel a lelked, találd meg, mi az, ami megakadályoz az örömteli és könnyed létezésben és tudd, hogy van választásod, van lehetőséged, hogy mindezt megváltoztasd.

A Csillag, aki valójában vagy tanfolyamon átfogó összefüggést kapsz az általam csak a tudatos létezés kvintesszenciájának nevezett 6 területről, ami biztosítja a Csillagként ragyogás, az örömteli és boldog élet működésének alapvető feltételeit.

A létezés a lenni világa, ahol örömben vagy pusztán azért, mert vagy.

A tanfolyamon a megértés és az összefüggésekre való rávilágítás egy magasabb tudatosságba emel, amiben könnyebb számodra egyénileg meghozni a választásokat és elindulni egy más, könnyedebb és örömtelibb élet teremtése felé.

Legyél az a Csillag, aki valójában vagy!

Időpont: 2021. március 20. 9.30 – 17.00

Helyszín: Budapest vagy online

Ár: 60.000 Ft, ami magában foglal egy írott munkafüzetet és a tanfolyamról készült hangfelvételt. Jelentkezni ezen az oldalon a jegyvásárlásra kattintva tudsz.

Ha szeretnél a létezés, vagyis a lenni után a teremtés, vagyis a tenni világában is kalandozni, akkor szeretettel várlak március 21-én A Varázsló, aki valójában vagy tanfolyamon is. A két terület együtt adja az alapját a Tudatos Élet teremtésének.

Fizetési módok: Helyszínen készpénz, Átutalás, Bankkártya. Részletfizetésre van lehetőség, ezzel kapcsolatban, vagy ha bármi további kérdésed lenne, érdeklődj nyugodtan a hello@horompoandrea.hu címen.

Szeretettel várlak!

Dr. Hörömpő Andrea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
2021. 03.20. - A Csillag, aki valójában vagy – Tudatos létezés tanfolyam
60,000 Ft
Korlátlanul
2021.03.20-21. - A Csillag, aki valójában vagy és A Varázsló, aki valójában vagy tanfolyam együtt
120,000 Ft
Korlátlanul

Részletek

Dátum:
március 20
Időpont:
9:30 de. - 5:00 du.
Összeg:
Ft60000 - Ft120000
Esemény kategória:
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/a-csillag-aki-valojaban-vagy-tudatos-letezes-tanfolyam/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu

Helyszín

1027 Budapest, Margit krt. 58., 1. em. 4.
Margit krt. 58., 1. em. 4.
Budapest, 1027 Magyarország
+ Google Térkép
Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.