Események betöltése

« Összes Események

A Csillag, aki valójában vagy tanfolyam – Budapest és Online

május 1 @ 9:30 de. - május 2 @ 5:00 du.

Ft60000 - Ft120000

Ez a tanfolyam az Önmagadként létezés ragyogásának az alapjait teszi le, rávilágítva olyan kérdésekre, amely segítségével meg tudod alapozni az életed hátralevő részét egy új minőségben: Csillagként ragyogva.

A Csillagként ragyogás számomra az Önmagunkként létezésben való kiteljesedés. Nem beszilárdítva azt, ahová elértünk, hanem folyamatosan ránézve saját magunkra, a működésünkre és arra, hogy kik vagyunk, kivé válhatunk és mi lehetséges számunkra. Megengedve azt, hogy ez folyamatosan változzon.

Ezen a tanfolyamon a jelenleg írás alatt lévő, A Csillag, aki valójában vagy könyvemben kifejtett „tudatos létezés kvintesszenciájának” ábra, alapján fogunk ránézni az Önmagadként létezés egyes aspektusaira.

Mert hiszem az, hogy a Csillagként ragyogás nem csak kevesek kiváltsága, hanem mindenki lehetősége.

Átfogó összefüggést kapsz a tudatos élet, azon belül is a tudatos létezés alapjairól: Önszeretet, elfogadás, erőbe állás, bántalmazások felülírása, mintákon való túljutás, lehetőségeid meglátása, a képességeid és különbözőséged elismerése, a kétségek, ítéletek, agyalás elengedése. Úgy is mondhatnám, rendbe tudsz kerülni magaddal, feloldva az énképedben rejtőző akadályokat és mindazt, ami megakadályoz a boldog, kiteljesedett életben.

A tanfolyamon a megértés és az összefüggésekre való rávilágítás egy magasabb tudatosságba emel, amiben könnyebb számodra egyénileg meghozni a választásokat és elindulni egy más, könnyedebb és örömtelibb élet teremtése felé. Személyre szabottan kapsz rálátást és segítséget ahhoz, hogy Önmagad csodájaként kiteljesedj, hiszen nem csak elméleti magyarázatot, de gyakorlatias útmutatást és feladatokat is adok számodra.

Legyél az a Csillag, aki valójában vagy!

Időpont: Május 1-2. 9.30 – 17.00

Helyszín: szemlÉLETváltás Központ – 1027 Budapest, Margit krt. 58., 1. em. 4. vagy online

Ár: 120.000 Ft. Részletfizetésre van lehetőség, két vagy maximum három részletben, ezzel kapcsolatban, vagy ha bármi további kérdésed lenne, érdeklődj nyugodtan a hello@horompoandrea.hu címen.

Fizetési módok: Helyszínen készpénz, Átutalás, Bankkártya.

A jövőben két alaptanfolyamom lesz: A Csillag, aki valójában vagy a tudatos Önmagunkként létezés alapjait rakja le, a Válj az Energiák Mesterévé pedig az éberségről, energiák tudatosításáról és a tudatos teremtésről szól. Mind a két tanfolyamom két napos, mert a téma nagysága és komplexitása megkívánja, az elméleten túl pedig gyakorlatias eszközöket, feladatokat is nyújt számodra.

A Válj az Energiák Mesterévé! programról bővebben itt olvashatsz.

Szeretettel várlak!

Dr. Hörömpő Andrea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
2021.05.01-02. - A Csillag, aki valójában vagy tanfolyam – Budapest és Online
120,000 Ft
Korlátlanul
2021.05.01-02. - A Csillag, aki valójában vagy tanfolyam – Budapest és Online Részletfizetés 2 részletben
60,000 Ft
Korlátlanul

Részletek

Kezdés:
május 1 @ 9:30 de.
Vége:
május 2 @ 5:00 du.
Összeg:
Ft60000 - Ft120000
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/a-csillag-aki-valojaban-vagy-tanfolyam-budapest-es-online/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu

Helyszín

Budapest
Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.