Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A Csillag, aki valójában vagy! – Ragyogj 2021-ben!

január 11 @ 7:00 du. - január 22 @ 7:00 du.

Ft12000

2021 a Ragyogás Éve! Választod-e azt, hogy csillagként ragyogsz egész évben?

Az elmúlt két évben minden évre volt egy „nagy választásom”. 2019-ben a Könnyedséget, 2020-ban az Örömöt választottam, 2021 pedig a Ragyogás éve lesz számomra.

Megmutatom, hogy én hogyan csinálom és eszközöket adok számodra, hogy 2021-et már egy teljesen más működéssel, eredményekkel és életminőséggel zárd.

Újévi fogadalmak helyett, válassz olyan eszközöket, amelyek egész évben hozzásegítenek ahhoz, hogy Ragyogj! A ragyogás belülről fakad, a lényed forrásából születik, azáltal, hogy örömben és teljességben vagy.

Ragyogj, mert élvezed azt, AKI VAGY és ragyogj annak köszönhetően, AMIT TEREMTESZ!

A Létezés, vagyis a Lenni és a Teremtés, vagyis a Tenni „egyensúlyára” és varázslatára nézünk rá ebben a programban, hogy megalapozhasd vele a ragyogással teli 2021-es évedet.

Hogy a lenni, vagy a tenni többé már ne legyen kérdés számodra!

 6 napot és 6 témát érintünk a Létezés, a „Lenni” területén: A Létezés arról a TÉRRŐL és NAGYSÁGRÓL szól, amiben és ami által teremteni tudsz.

ERŐ: Bizonytalanság helyett Határozottság. Beleállok az Erőmbe és megmutatom magam.
KÉPESSÉG: Kételkedés helyett Önbizalom. Vagyok, aki vagyok, tudom, amit tudok. Már nem félek, és nem szégyellem használni sem az erőmet sem a tudásomat.
LEHETŐSÉGEK: Problémák és nehézségek helyett lépj a lehetőségek birodalmába! A nézőpontjaid áttranszformálása arról, mi lehetséges számodra.
ÉBERSÉG: A varázspálcád és a legértékesebb kincsed. Ítéletek helyett varázsolj az éberségeddel!
MEGENGEDÉS: Elvárások, megfelelés, függőségek helyett a szabadságod kulcsává válik. Megengedés először Önmagad, majd mások felé. Ez a jövő kapcsolatainak kulcsa!
ELISMERÉS: Ami az egész lényedet összefogja, és a NAGYSÁGODBA beleállít. A végső korona a ragyogásodhoz.

6 napot és 6 témát érintünk a Teremtés, vagyis a „Tenni” területén: A teremtés arról szól, hogy ha beleállsz Önmagad nagyságába, erejébe, tudásába, képességeibe, akkor mire vagy képes, mi lehetséges számodra, MIT tudsz teremteni?

HONNAN INDULSZ: Miben vagy és mivel teremtetted? És hogyan tudod megváltoztatni? A felelősség és az Erő visszavétele. Éberségek, kérdések, lehetőségek.
MIRE VÁGYSZ: Vágytól a valóságig. Mi különbözteti meg az álmokat, vágyakat, célokat és azok valóra váltását? Hogyan ne ragadj bele az álmodozásba, hanem váltsd valóra és ÉLD az álmaidat!?
MIT VAGY HAJLANDÓ TENNI ÉRTE: A Tudás és Éberség alapú Választásoké a jövő. A tudatos teremtés képlete – hogyan alkalmazd hatékonyan és könnyedén?
BEFOGADÁS, SIKER, ÖRÖM: A teremtés koronája, a ragyogás öröme, a siker élvezete. Akivé válsz a teremtéseid által.
PÉNZÜGYI VALÓSÁGOD ÁTTRANSZFORMÁLÁSA: Lemondás helyett túlteremtés. A bőség és gazdagság manifesztálása a valóságodban.
MEGÚJULÁS A KAPCSOLATAIDBAN: A méltatlan, függőségi, lehúzó, korlátozó kapcsolatok elengedése, Önmagad tisztelete, választása. Megújulás kapcsolaton belül vagy új kapcsolódásokban.

Időpont: 2021. Január 11-22. Este 19 órakor, naponta 30 perc.

Helyszín: Online, külön zoom linkkel tudsz csatlakozni. Ha nem tudsz élőben jelen lenni, a felvételeket utólag megnézheted és elérheted a programhoz külön készült Facebook csoportban vagy drive linken.

Ár: 12.000 Ft. Jelentkezés ezen az oldalon a Jegyvásárlásra kattintva.

A programhoz egy külön írásos jegyzetet kapsz, feladatokkal, a 2021-es tudatosság trendekkel, eszközökkel, összefüggésekre való rávilágításokkal, amelyek egész évben hasznos társadul szolgálnak a teremtéseidhez és a ragyogásodhoz.

A programhoz január 22-ig egészen a végéig, lehet csatlakozni.

Kérdés esetén keress bizalommal.

Szeretettel látlak!

dr.Hörömpő Andrea

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
A Csillag, aki valójában vagy! – Ragyogj 2021-ben!
12,000 Ft
Korlátlanul

Részletek

Kezdés:
január 11 @ 7:00 du.
Vége:
január 22 @ 7:00 du.
Összeg:
Ft12000
Esemény kategória:
Honlap:
https://horompoandrea.hu/esemeny/a-csillag-aki-valojaban-vagy-ragyogj-2021-ben/

Szervező

Hörömpő Andrea
E-mail:
hello@horompoandrea.hu
Kosár
  • A kosárban nincsenek termékek.